Måndag kväll

Nu på kvällen har jag pluggat massa engelska, blivit klar med första utkastet till prövningen som är den 9/12 och sedan har jag pluggat lite inför nationellaprovet som jag har på fredag 4/12. Har även hunnit gosa med fluff också. Nu ska jag nog göra mig i ordning och sedan krypa ner i sängen för att titta på ett avsnitt av DH och sedan sova.

Imorgon väntar en dag med jobb mellan 9.30-16.00, Sedan åker jag direkt in till stan för att ta en fika med Lena :) ska bli mycket trevligt, längtar massor redan :)

Sov gott alla sen<3<3

091130

Hej, nu är jag hemma från jobbet, eller jag slutade 4 men har gjort andra saker innan jag satte mig vid datorn. Fluff har sprätt och haft maraton idag med, så hoppas hon inte har det i natt, så att jag kan få sova. Har även gett mig in på utmaningen att ge henne vitamindos som hon ska ha varje dag, tur så hjälpa mamma mig med doseringsprutan oh jag höll i fluff, söt som hon var fick hon belöning efter åt :)

Nu är det kväll och jag ska bara vara hemma och sega, men måste plugga engelska så det kommer nog få bli hela kvällens, men ska även klämma in några avsnitt av Desperate Houswife.

Så här såg jag fluff precis

Ha en trevlig kväll alla:)<3

22:10

Kvällen har bestått av lite sällskap av petra ett tag, sedan blev det middag, såg även fotbollen. Zlatan gjorde mål, cool han är då.. Har även hunnit ta en dusch och målat naglarna. Nu blir det Desperate Housewifes sedan sova. Fluff dricker massa vatten just nu och det låter en del, hoppas han inte är törstig i natt. haha

God natt från mig och fluff<3

Första advent


Idag är det första advent och vi har haft advents mys här hemma, med glögg och pepparkakor :)<3

Kaninen fluff

Titta vilken fin kanin jag har köpt :) Fluff heter den :)

 


091129

God morgon, jag är redan uppe men det beror på att jag ska övningsköra nu på förmiddagen. Så om cirka en halvtimme ska jag sätta mig i bilen och trampa på gasen. Senare idag ska jag köpa min kanin, gud så jag längtar. :)

Nu ska jag äta upp min frukost och göra mig i ordning, Tjing<3

1 dag kvar

Åh, I morgon ska jag köpa kanin :D

091128

Hejsan, min fot gör bara ont och ont. Det blir bättre när jag tar ibumetin, så jag ska göra det ett tag framöver nu för att det är inflamatioriskt också. Som sagt så har jag fått hälseneinflamation, hur vet jag inte men har i alla fall fått det. Nu går jag runt i sockor och mina varma tofflor för att inte bli kall :)

Nu ska jag göra varm chocklad, sedan plugga engelska
Hörs sen<3

Woho

Idag fick jag reda på att jag ska få mitt vikariat förlängt, så jag kommer att nästa vecka skriva på ett avtal som gäller från 1 jan till 31 juli :D kommer även att få månadlön istället för timlön. :) I´m so happy

Nedräkning

Bara 3 dagar kvar till jag får min kanin :D

091126


God morgon, vilken skön morgon jag har haft. Började med att jag vaknade av mig själv klockan 7 och var pigg och klockan skulle inte ringa förens vid åtta?!? men låg i allafall kvar i sängen  och tittade på ett DH avsnitt och sedan tog jag mig upp och gjorde lite frukost och åt samtidigt som jag tittade på ett nytt avsnitt :)

Nu är jag snart klar och ska bege mig till jobbet, idag jobbar jag mellan 9.30-16.00.
Tjing<3

Storstädning på G

Ikväll har jag påbörjat min stor städning, det går långsamt frammåt.
Jag har...


Städat fint i bokhyllan, torkat och så


Städat fint i fönstret, torkat och så


Städat fint på min hylla, torkat och så

Resten får bli av någon annan dag, en sak i taget liksom.

Tjing<3

Onsdag kväll

Hemma från jobbet nu, eller jag har varit det ett tag men ändå. Ikväll ska jag städa mitt rum, iaf börja på storstädningen som ska göras, plugg engelska, prommenad med petra och sedan titta på TV och kanske någon film.

Jobbet idag gick bra, alla var både gulliga och mindre gulliga i vissa perioder och vi var ute på eftermiddagen, det behövdes kan jag säga, mkt spring inne blev det på förmiddagen.

Nu ska jag börja städa, hörs senare<3

Onsdag

God morgon, uppe är jag och snart är det dags att gå till jobbet. Ska bara dricka upp mitt te och sedan borsta tänderna, sen är jag redo att börja min dag på jobbet. Idag jobbar jag mellan 9.30-16.00 sen blir det hem. Kanske tar en sväng till Lijeholmensgallerian, även om jag inte har några pengar att köpa något, för lönen kommer inte förens i morgon. <3<3

Dagens outfit
(Bild kommer)

Grå Tunika från Gina
Strumpbyxor från H&M

Tisdag kväll

Kvälls outfit
Stor myströja
Mysbyxor
Mys tofflor


Bilden borde nog visa på vilket humör jag är på just nu. En stor kopp te är klart till mig nu oxå, dags att lägga mig i sängen och titta på några DH-avsnitt.
Tjing<3

Veckans planering

Måndag-
Jobb och fika med sandra
Tisdag-Jobb
Onsdag- Jobb och fika med Sanna
Torsdag-Jobb, LÖNEN kommer
Fredag-Fira Aline med middag och utgång
Lördag-
Söndag-Köpa kanin

Måndag morgon

God morgon, idag är det måndag vilket innebär en ny vecka. Idag jobbar jag mellan 9.30-16.00 sedan ska jag bege mig in till stan för att träffa sandra på  en liten fika vid klockan 5. Det ska bli trevligt tycker jag. Nej, dags att dricka upp mitt te och sedan bege mig mot jobbet.
Ha en trevlig dag, tjing<3

7 dagar kvar

Idag är det bara 7 dagar tills Fluff kommer hem till mig :D Jag längtar massor till mitt husdjur kommer :) <3

Hemma från stan

Nu är jag hemma från stan med mamma. Blev en lång kiktur med lite shopping. Hittade ett par jätte mysiga tofflor på kapphal som jag köpte, sedan en present till Aline som fyller år i veckan och örhängsploppar på pärlsshoppen. När vi var i sturegallerian, så träffade jag Charlotte från min gamla skola på Atletia. Det var trevligt att träffa henne, vi har inte setts på två år typ.  Blev även mycket kikande i affärer, hittade en söt klänning som jag ska önska mig i julklapp ifrån MQ.

Nu ska jag plugga lite engelska och sedan blir det myskväll framför tvn resten av kvällen.
<3<3


Söndag

God morgon, här sitter jag och dricker mitt morgon te. Har sovit myket bra i natt och innan jag somnade satt jag och tittade på DH. Hade bestämmt mig för att börja titta på en ny serie, då blev det DH. Som sagt igår tittade jag på första avsnittet på första säsongen.

Dagens planer blir att åka till stan med mamma, det ska bli mys. Kika lite i affärer, köpa present till en kompis och sedan blir det en liten mysig fika också.

Dags att börja göra sig i ordning, hörs senare idag<3<3

No bloggning

Förlåt för min frånvaro, men har inte alls haft någon blogg lust idag. Välkomen tillbaka i morgon istället..

Lördag

God morgon, solen skiner och jag har precis ätit frukost. Idag kommer jag nog tillbringa min dag ute, iaf mycket för att det är så fint väder så att man måste ju passa på nu innan allt regn och rusk kommer tillbaka. Igår var jag i stan med maddis, vi tog en fika på café 60 och sedan en långprommenad. Riktigt mysigt och trevligt var det :)

Har inte så mycket mer att skriva, skriver nog mer senare<3<3

Fredag kväll

Nu har jag varit hemma i ungefär i en timme och har bara tagit det lugnt. Jobbet gick bra idag och vi var ute hela förmiddagen och sedan inne resten av dagen, gjorde pärlplattor, målade och spelade spel bland annat. Så nu är det helg och det innebär att man får sova ut och bara ta det lugnt.

Ikväll ska jag faktist träffa maddis:) det ska bli mycket roligt, det blir en kvällsfika med massa skitsnack, sånt gillar vi eller hur???

Nu ska jag plocka upp lite och sedan ställa mig i duschen. Skriver något litet innan jag drar sen
Hare bra<3<3

Jobb time

Hinner inte skriva något, måste sticka till jobbet nu. Jobbar mellan 9-16.
Tjing<3

Torsdag kväll

Nu har jag bytt till myskläder och sitter här vid datorn och vi ska snart äta. Dagen har varit bra, jag jobbade mellan 9-16 och sedan skulle jag åkt in till stan och träffat lena, men hon kände sig inte helt bra så vi sköt på det. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och inte göra något alls, som jag gör typ varje kväll. Men jobbar man på dagis så orkar man inte göra så mycket på kvällarna för att barnen körslut på en.

nu e det mat
Tjing<3

Lite nytt i garderoben

Detta var kläderna jag köpte igår :) Nästa vecka är det löning och då har maddis och jag bestämmt att vi ska köra en shopping runda :)


Onsdag

Va dålig jag har varit på att blogga idag känner jag, men som sagt så har jag jobbat mellan 8-16 och därefter åkte jag till min gamla skola och gjorde engelska b prövning. Det gick bra tycker jag och nu hoppas jag verkligen att jag blir godkänd på denna del nu. Efter prövningen tog jag mig en liten lyx och tog en liten shopping runda i SKHLM. Det fick bli en vit bas t-shirt och en snygg väst, bilder kommer senare :)

Nu ligger jag i sängen och tittar på kvällens avsnitt av paradise hotel, rätt sjukt vad folk håller på, men rätt svårt att slita sig ifrån programmet just för att det är så patetiskt.
<3<3

Film time

Nu är engelska plugget klart för ikväll och jag känner mig väl förbered inför morgondagens muntliga roman analys. Så nu hoppas jag på att den kommer att gå bra och att jag får godkänt. Nu ska jag duscha och göra mig i ordning och sen titta på massa filmer tills jag somnar, alltså ingen mer bloggning ikväll.
Ha en bra kväll alla<3<3<3

Tisdag kväll

Nu är jag hemma från jobbet och väntar på att vi ska äta, men vi ska tydligen inte äta förens halv sju :/ vi får helt enkelt hoppas på att jag klarar mig tills dess. Idag jobbade jag mellan 8.30-17.00 och det var jobbigt, alla barnen var uppe i spel hela dagen, det var inte lugnt någon gång och plus att jag fick rast kvart över två :/ men med en power nap på rasten och en kopp te så blev jag piggare och kunnde jobba mina resterande två timmar sedan.

Ikväll blir det förberedning inför engelskaprövningen som är i morgon och sedan tv och film tills jag somnar. Jag kanske ska på en provsmakning i morgon om jag hinner, det beror på när engelskan slutar. :)
<3

Tisdag

God morgon, ska dricka upp det sista i mitt te och sedan bege mig mot jobbet. En ny dag betyder nya tag. Jag jobbar mellan 8.30-17.00. See you later<3

Tisdag

God morgon, ska dricka upp det sista i mitt te och sedan bege mig mot jobbet. En ny dag betyder nya tag. Jag jobbar mellan 8.30-17.00. See you later<3

Måndag kväll

Jag har inget att göra, tittade precis om det fanns något bra på tv ikväll men det gjorde det inte. Såg att det var paradise hotel klockan 10 på sexan, kanske ser de, får se. Just nu sitter jag och lyssnar på Father and Son med Ronan Keating and Cat Stevens.
Vad sägs som att titta på någon film? Tror jag ska göra det, men vet bara inte vilken, bäst att ta och titta i sin lilla samling. Men först är det dags att göra lite mys stämmning i rummet, städa udan, släcka lamporna och tända lite ljus.

<3

Vecka 47


Måndag-
Jobb och plugg
Tisdag- Jobb, övningsköra och plugg
Onsdag- Jobb, engelska prövning, ev provsmakning
Torsag- Jobb och fika med Lena
Fredag- Jobb och fika med Maddis
Lördag- Övningsköra och fika med Sanna
Söndag- Övningsköra

Måndag

Halloj alla skojiga människor, nu har jag kommit hem från jobbet och bytt till myskläder för att spendera resten av min kväll innomhus. Idag jobbade jag mellan 9.30-16.30 och det var bra tycker jag, två som är sjuka så därför får jag jobba längre och extra, extra pengar i kassan:) Som sagt resten av kvällen ska jag plugga engelska och sedan bara ta det lugnt, är grymt trött och har ont i huvudet :/

<3

Stand up på chinateatern

Nu är jag hemma efter att ha spenderat min kväll på chinateatern tillsammans med erik. Han fick två biljetter av mig till Louis C.K i födelsedagspresent. Han var grymt rolig och mycket skratt fick det bli, det var fullsatt i salongen. Det var en mycket mysig och trevlig kväll tycker jag :)




Dags att göra mig i ordning och sedan sova, natti natti<3

Söndag kväll

Nu ikväll ska jag på stand up med erik. Lite jobbigt tycker jag att det är, men jag hoppas att jag klarar av det. Jag vill göra det, jag vet att jag kommer göra det. Jag är stark och ingen ska kunna få gå emellan mig!


Tunika från MQ
Skärp från Gina tricot
Halsband från snö


Nu ska jag äta och sen åka
Ha en trevlig kväll alla<3<3

Göteborg 11/12- 13/12


Den 11 December åker jag och mamma ner till göteborg för att ha en hel helg tillsammans där och med allt vad det innebär. Ett stopp kommer framför allt att vara liseberg, där det ska vara helt fantatiskt vid jul, hoppas bara att det kommer vara lite snö på marken :)

Övningskörning

Nu har jag precis kommit hem från att ha övningskört i en timme med pappa. Det gick faktist bra, förutom att jag fick stopp i en backe och hade problem sen att komma iväg, fick motorstopp hela tiden typ... Men efter det så gick körningen mycket bra och jag är nöjd :) Vill verkligen ha mitt körkort nu, så att man slipper be om skjus och så hela tiden..


Söndag

God morgon, sitter och äter en god söndags frukost och bara tar det lugnt framför massa bloggar. Tittade just ut och såg att vädret inte bjöd på det bästa vädret idag :/ utan regn och blask. Dagens planer blir att jag ska övningsköra vid kl ett med pappa och sedan blir det engelska plugg för att ikväll ska jag gå på stand up på chinateatern. Det var väl min dag.

<3

Körslaget 2009

Nu är körslaget slut och Team ola van. Jag hejade på hans lag så jag är överlycklig att dom vann :D Nu blir det en snabb dusch och sedan ska jag bädda ner mig i sängen och se på film, riktigt lördags mys alltså. Detta blir sista skrivet för idag, natti natti på er sedan. <3








Några klipp från Team Ola





Lördag kväll

Blir ingen fika med maddis som det var planerat från början idag, då jag har ont i huvudet och trött i kroppen så vi bestämmde att vi tar den nästa fredag istället :) Kvällen blir att äta god middag, titta på körslaget, äta godis och sedan se massa med filmer tills jag somnar. Alltså jag är hemma.


Lördag


Hej, gårdagen var mycket trevligt tycker jag. Trevligt folk och god mat, kan det bli bättre? Som sagt så firande vi sandra igår för att hon fyller år på söndag. Kom hem vid ett, så det var en rätt lugn kväll, med tanke på att jag vill bli frisk, men känns som jag har blivit sämre..

Dagen kommer att tillbringas hemma tror jag och se till att jag ska bli frisk, så därför ska jag nu se någon film. Det kommer bli en Johan Falk film. :)

dags att starta tecknings utställning? ;)

Ett ur val av alla teckningar som jag får på jobbet på dagarna, nu har det lugnat ner sig liten på den fronten vilket är rätt så skönt med tanke på att jag inte kan ha en hel utställning med teckningar här hemma. :)

Två armband jag har fått av två tjejer

Halva har jag gjort ;)


Miss you so much

Idag skulle det varit vår 9 månaders dag. På vår 8 månaders dag den 14 oktober insåg jag hur lycklig jag var för jag var tillsammans med dig och att jag verkligen älskade dig. Men tydligen var de väl inte så, eller från min sida var det så. Men från dig var det tydligen precis tvärt om. Du är så fantastisk på många sätt, du har fått mig att orka leva, du har fått mig till att vara lycklig och glad. Du har fått mig till att vara en människa. Allt vi har gjort har varit helt underbart, vill att det ska fortsätta så, men det vill inte du :/ Har inte fått svar varför det har blivit som det blivit.

Kommer ihåg dagen i oktober som vi sågs, du hade precis kommit hem från berlin med din pappa. Jag var super nervös, men sedan när jag såg dig insåg jag att nervositeten var värt det för det var helt underbart att få träffa dig, sedan den dagen har vi pratat 24/7 i många månader. Den 14 febuari var dagen då vi blev tillsammans, du bjöd mig på en resturang, det var jätte gulligt av dig och det var så underbart mysigt att få sitta där med dig och äta den goda maten.

Jag har fått träffa din familj, finns inga ord på hur underbara dom är. Sån engergi och sån gläjde dom och du sprider till mig är helt underbart. Dom har betytt mycket för mig och kommer fortfarande att göra de.

Alla utflykter och resor vi har varit på, kreta är något som kommer finnas hos mig resten av mitt liv.


Jag har skrivit en dikt till dig:
Jag har en önsakn, önskan är att du ska förstå hur mycket jag saknat dig
Jag vill dela allt med dig, du är den enda jag vill vara med
Minnerna vi hade tillsammans är oförglömliga
Det kommer alltid finnas innom mig
Jag hoppas att det en dag kommer bli vi två igen<3<3

Erik, jag saknar dig grymt mycket, låt det bli vi två igen<3<3


Fredag

God kväll allesammans, det blev inget bloggande i morse för att jag skulle vara på körskolan klockan åtta och ha körlektion. Direkt efter den blev det att åka till jobbet, vi hade personal möte idag och det var lik kul som vanligt, blir alltid att vi pratar om något helt annat ibland, skärpning på oss! ;) Sedan har jag lekt med barnen hela dagen och det är så super mysigt och alla är så himla gulliga :) ÄLSKAR MITT JOBB :D

Kvällens planer blir att jag ska på sandras födelsedagsfirande, det e maskerad och jag ska vara något enkelt. Vad jag ska vara utklädd till får ni se senare, innnan jag ger mig av ;)

Dags att börja fixa sig, tjing<3

Torsdag kväll

Hej alla, idag slutade jag jobbet klockan fyra och gick hem och som vanligt bytte jag om det första jag gjorde till mjukis kläder, sen blev det till att göra lite varm choklad för att jag frös så mycket. Mamma kom hem vid fem och jag följde med henne till ica och handlade, fortfarande var det svin kallt ute. Sedan har jag bara varit hemma och tagit det lugnt och försökt att bli frisk men det går tydligen inte.. Nu ska jag plugga engelska till klockan åtta och sedan titta på tv resten av kvällen.

I morgon ska jag övningsköra klockan 8 och sedan är det direkt till jobbet för att ha planerings möte :) hihi
Hörs mer i morgon<3<3

Torsdag

God morgon, såg att klockan var mycket och jag börjar jobbet om en kvart, måste göra mig klar och gå. skriver när jag slutar senare... <3

Onsdag kväll

Nu är jag hemma från jobbet, eller har varit det ett tag. Nu ska jag byta om till mjukis kläder för att sedan spendera hela min kväll framför tvn och massa bra filmer :) Myspys kallar jag det :) hihi Idag fick jag ändrade jobbtider för i morgon, jag kommer att jobba mellan 8.30-16.00, vilket betyder en timme längre.

På jobbet idag gick det bra, vi var ute på förmiddagen och lekte en massa och sedan inne på eftermiddagen och lekte ännu mer. Gjorde bland annat massa pärlplattor och hals och armband :) Myspys.


Onsdag

God morgon, sovit gott? Det har i alla fall jag gjort. Sov som en stock i natt också och förkylningen är inte bättre men inte sämre heller så det är i alla fall bra :) Idag blir det jobb mellan 9.30-16.00 och sen har jag inga mer planer, antagligen bara vara hemma och ta det lugnt och se till att jag blir frisk. Nu är det time för frukost och sedan ska jag bege mig till jobbet och leka en masa.

Ha en bra dag<3<3

Best friends


Du är en sann vän
Du är en vän jag kan lita till 100% på
Du är en vän som alla skulle vilja ha
Du är en vän som gör mig glad
Du är en vän jag vill vara med
Du är en vän som gör allting mycket enklare
Du är en vän jag kan prata om allt med
Du är en vän som lyssnar
Jag är glad att jag har dig som en underbar vän
Maddis, du är min bästa vän<3<3

Tisdag kväll

Nu är det kväll och jag slutade jobbade klockan fyra idag. Sedan gick jag hem och bytte lite kläder för att sedan åka med mamma till SKHLM och köpa lite saker till min outfit till maskeraden på fredag. Vad jag köpte får ni se senare för att jag har ju som hemligthet att inte tala om vad jag ska vara på maskeraden. Resten av kvällen har jag varit hemma och tagit det lungt och kommer fortsätta att göra det också. Nu vill jag bara att förkylningen ska bli bättre och att jag blir frisk, orkar inte ha det så här längre.

Nu blir det tv, ha en fortsatt trevligt kväll allihoppa!<3

Tisdag


God morgon, i natt har jag sovit som en stock, somnade vid 9 och vaknade av mig själv vid sju, har alltså sovit i tio timmmar utan att vakna! Men det kan bero på att jag är förkyld och det känns som det har blivit lite sämre. Idag blir det jobb mellan 9.30-16.00 och sen är det raka vägen hem och bli frisk. Vill verkligen inte vara sjuk, finns risker att jag inte kan jobba om jag blir värre på grund av att jag jobbar på dagis. Men jag hoppas verkligen att det blir bättre. Just nu sitter jag och äter frukost och ska snart borsta tänderna och sedan bege mig till dagis, där det väntar skogsdag idag. :)

Ha en bra dag<3

måndag kväll

Nu har jag duschat och bytt till mysig kläder och hunnit göra en kopp te, dags att se på fotbollsgalen nu. Detta är allt för mig för idag :) God natt och sov så gott alla sen<3

Veckans planering

Måndag- Jobb
Tisdag- Jobb och plugg
Onsdag- Jobb och plugg
Torsdag- Jobb och plugg
Fredag- Körlektion, jobb och födelsedagsfirande hos sandra
Lördag- Fika med maddis på kvällen
Söndag- Luis C.K på chinateatern

Måndag

Hej allesammans, nu har jag kommit hem från jobbet och ätit lite och resten av kvällen ska jag bara ta det lungt och njuta av att vara ledig. Idag på dagis har vi lekt förfullt och skojade och busade. Som sagt jobbade jag mellan åtta och halv fem idag och imorgon börjar jag mina normala arbetstider igen som är mellan halv tio och fyra :)

Resten av kvällen ska jag bara vara hemma och se på tv och film hade jag tänkt :) så får vi se hur det blir av det senare.
<3

Söndag

Då var det söndags kväll igen och i morgon börjar en ny vecka med jobb. Idag har jag knappt hunnit vara hemma utan varit i varv hela dagen. Det började med att mamma och jag åkte till alvsjö mässan, där vi gick på Det goda köket och Hälso mässan. På mat mässan fanns det så himla mycket saker att smaka på, så att jag blev jätte mätt av att vara där och smaka på alla goda delakiteser. På hälsomässan kunde man testa alla möjliga saker som rör en hälsa, det fanns massage stol och spikmattor bland annat. Vi var där i ungefär 3 timmar totalt på båda mässorna sedan när vi kom hem blev det fars dags fika och sedan åka mamma och jag till sjukhuset, där mormor fortfarande befinner sig. Vi var där i någon timme sedan fick vi inte vara kvar längre, så då åkte vi hem.

Har nu pluggat engelska i en halvitmme och är helt klar nu, ska mamma och pappa läsa igenom min recension och sedan är det bara att öva in den så att jag kan den till onsdag veckan 47.

<3


Maskerad

Blev inbjuden till sandras födelsedags firande den 13 november, alltså nästa fredag :) Det ska bli super kul, men det är maskerad och temat är film/saga. Har några funderingar på vad jag ska vara, men det kommer att vara hemligt t.o.m på fredag då jag berättar:P haha




Film och tv kväll

Kvällens planer blir att vara hemma och se massa film och tv har jag bestämmt mig för :) Det blir mjukis kläder och vara hemma, inget annat orkar jag göra. :P Det har kommit två nya Johan Falk filmer, dom funderar jag att se på :)


Lördag

Nu sitter jag här med mjukis kläder och har precis duschat och fått i mig lite mat :) Gårdagen får tala för sig själv, till en början var det grymt roligt tyckte jag :) Resan hem slutade lite lustigt, men jag kom hem iaf :) Deckade vid 4 och sovit som en stock tills klockan blev 1 idag :) Mår gör jag som jag förtjänar, men ibland är det värt det oxå :)


Fredag kväll

Dags att tagga till :D Nu har jag duschat och målat naglarna. Nu ska jag bara äta och sedan kommer maddis hit och så är vi här ett tag innan vi ska dra in mot stan :D Känner  på mig att det kommer bli en galen kväll idag :D haha

kiss me baby<3

Fredag

God morgon, nu är det dags att göra mig klar för att sedan bege mig till jobbet för veckans sista arbets dag. Arbetsdagen vara mellan 8.30-17.00. Sedan är det hem som gäller, ta det lugnt ett tag för att sedan börja fixa mig inför att maddis ska komma och sen ska vi dra ut på en fest. Kommer bli en galant kväll :D
<3

Fredagens planer är klara

Nu under kvällen har jag funderat över morgon dagen. Det var tänkt att jag och maddis skulle på en inflyttningfest hos en kompis till mig, men idag hör hon av sig och säger att hon måste jobba på lördag och fick reda på det idag, så då vart det inget. Men tur hade maddis en plan B. igår hade hennes killkompis sagt till henne att han och hans kompisar ska ha lokal fest i slussen. Nu ska vi dit istället, kommer bli minst lika kul där tror jag :D
Jag vet att jag ska ha min klänning från Gina Tricot som jag har köpt, men frågan är vilka skor jag ska ha. Funderar påa tt ta mina svarta stövlar faktist, så det e lite varmare när man ska hem sen :)

Är just nu jätte tagad för imorgon och maddis kommer hit vid 8 så att vi kan föra tillsammans och sedan dra vidare in mot stan:D
<3

Torsdag


Dagen har varit jätte jobbigt, det har varit kaos på alla avdelningarna på grund av att personal är sjuka och inga vikarie har kunnat jobbat. Alla barn har sprungit över allt och haft hur mkt engeri som helst. Det resulterade i att jag har haft ont i huvudet hela dagen och fick inte rast förens klockan två, vilket innebar jobba i 5.5 timmar. Slutade iaf lite över 5 idag och fick komma hem och nu har jag vilat och ätit mat :)

Kvällens planer blir lite plugg och sedan tv för mig och lägg dags efter de så jag e pigg och utvilad till i morgon. Förensten, ska på jobbets julfest den 17 december :) Min första julfest ska jag gå på, kommer vara yngst där kan jag säga:p hahah men det kan bli kul ändå :)

<3

Time to say good bye

Nu har jag gjort mig i ordning och borstat tänderna, så nu ska jag stänga av datorn och sedan släcka lampan för att sova och vara utvilad till i morgon. Imorgon börjar jag klockan 8.30 och slutar som idag klockan 17.00 :)
God natt och sov så gott<3<3


Shopping

Som sagt var jag i SKHLM idag efter jobbet och fick med mig två saker därifrån. Ett svart långt linne från Gina Tricot och och en svart klänning från Gina Tricot.


Det svarta linnet



Den svarta klänningen


Onsdag kväll

Nu har jag pluggat massa engelska och kommit en bra bit också, vilket jag är mycket nöjd med. Det har även blivit tv tittande så som Stockholm-Arlanda och Efterlyst. Nu ska jag göra mig i ordning för att sedan kunna lägga mig i sängen och sova. Är jätte trött och behöver alla timmar jag kan få föra att sova känner jag :)

Fick med mig lite godis hem idag :)


Onsdag

Nu är jag hemma från jobbet, har även hunnit åka till skärholmen för att låna en bok på biblioteket och sedan titta lite iaffärerna :) Det blev en klänning och ett svartbas linne med mig hem. Visar bild senare :) Nu resten av kvällen ska jag plugga engelska som en tok. Måste verkligen de om jag ska hinna bli klar tills nästa prövningstillfälle är :/ Hoppas det går bra :)

Hörs senare  då jag även berättar mer om dagen och om det  jag köpte :p <3

Dålig morgon

God morgon, ingen bra dag för mig idag. Jag har världens huvudvärk så egentligen vill jag bara ligga i sängen hela dagen tills den är borta. Men nej, nu ska jag snart i väg och jobba mellan 8 och 5. Fatta vilken lång dag!....
Ha en bra dag<3

Black and white

Svart vitt på mig!

 


Körlektionen gick galant

Nu är jag hemma efter körlektionen som gick mycket bra tycker jag :) ska öva mer på att inte blanda ihop växlarna och inte höja kopplingen förfort när jag växlar, så kommer jag kunna gå vidare till nästa moment sen :D Känns som körkortet är lite närmare mig nu :D JIPPI!

Dags att plugga engelska i en timme nu, så vi får höras senare<3

Tisdag

hallå, Nu är jag hemma från jobbet och ska precis äta lite innan jag ska dra vidare till körskolan för att ha en körlektion. Har hunnit öva med pappa i helgen, så nu kommer det gå galant idag :)
Dagen idag, har gått fort. Jag jobbade som sagt mellan kvart i åtta till klockan kvart över tre :) men i morgon blir det lite jobbigare, då jobbar jag mellan åtta och fem :/ men det e pengar som sagt :)

Ikväll kommer jag att plugga engelska och körkorts teori, nu börjar de bli dags att sätta i gång på allvar, då halkbanan nu är bokad oxå :D



Måndag kväll

Nu sitter jag här och har precis duschat och tagit på mig myspys kläder :)  Jag har pluggat engelska idag, vilket är mycket bra :) och nu blir det att dricka lite te och sedan läsa i någon bok eller se någon film :)


Veckans planering

Måndag- Jobb och plugg
Tisdag-Jobb, körlektion och plugg
Onsdag-Jobb och plugg
Torsdag- Jobb och plugg
Fredag- Jobb och inflyttningsfest
Lördag- Göra vad som helst dag
Söndag- Göra vad som helst dag

Måndag

Idag var det måndag igen, en måndag då jag hade bestämmt mig för att börja ett nytt liv igen och strunta i allt gammalt som varit och blicka frammåt och ha kul. Dagen började med att jag började jobbet klockan 8 och det var endast 4 barn där så det var jätte skönt. Men redan efter en kvart kom alla andra känndes det som, så det blev ett himla liv :P Dagen gick fort och vi var både ute och inne och sen slutade jag klockan halv fem. 8 timmars jobb till mig och det betyder lön :D

Resten av kvällen ska jag plugga engelska och körkorts teori sedan blir det tv och lägg dags för min del.

Ha en fortsatt trevligt eftermiddag allesammans<3


Nytt och bara nytt

Nu blir det nytt liv, ny blogg och nya tag. Välkommen tillbaka Emma, säger jag själv :D
Jag börjar blogga om igen, börjar ett nytt liv och tar nya tag

RSS 2.0