Valborg

Nu ska vi snart äta middag och sedan ska jag dra ner till brasan och titta med mamma och pappa och syster. Vid halv tio kommer oscar :) pusspuss<3
Detta har jag på mig ikväll

2010.04.30

Hej alla, idag så har jag jobbet mellan halv åtta till fyra och därefter drog jag hem och spenderat min eftermiddag hemma med små pyssel och så. Kvällens planer blir att träffa oscar när han har slutat jobba, han slutar inte förens vid halv nio, så jag hinner gå ner till brasan hos oss med mamma och pappa. Undra hur många, emma, emma, emma, emma det kommer bli då alla från dagis bor i närheten och alla som bor här går ner till brasan :)
Nej nu ska jag gå och sola, jag kommer skriva om onsdag och torsdag lite senare :)
Hörs sen
Pusspuss<3

Jobb

Nu är jag klar, jag börjar halv åtta så nu ska jag fixa det sista och sen gå! Blir att ta med mig mitt morgon te idag, så sklipper jag göra en kopp när jag kommer, då jag är själv med barnen innan dom andra kommer vid 8.
Ha en trevlig dag:)
Pusspuss<3

2010.04.27

Tisdag idag och det betyder tre dagar kvar till helg! Mulet och grått ute, så man vill liksom inte gå ut idag. Jag skulle vilja ligga inne hela dagen och titta på film, men nej det går inte för att jag måste iväg till jobbet. Vi ska till skogen idag med skogsgrupperna, hoppas det inte börjar regna bara. Hunnit med lite morgonsysslor också, stoppat massa tvätt i maskin, ringt trafikstyrelsen angående mitt körkorts tillstånd och plockat upp på rummet.
Nej, ser att klockan börjar bli mycket och det är dags att röra sig.
Ha en trevlig dag
Pusspuss<3

Dag har jag pippiflätor tsm med min favorit åretröja :)

19:24

Hejsansvejsan! Nu har jag precis tagit en lång dusch, för att när man kommer hem från jobbet känner mig sig som en stor sandhög pga att det yr sand över allt. Jobbet gick strålande idag och vi har mer eller mindre varit ute hela dagen idag. Man måste passa på nu när det är så fint väder :) tror det varit 17 grader ute idag, men blåst lite :) Sedan jag kommit hem har jag vilat lite, pga världens brutala m*nsvärk! Jag skulle vilja döda den person som uppfann denna hemskhet. Fy satan säger jag. Men har har även pluggat lite.

Just nu sitter jag och dricker lite te, ska fortsätta med pluggande enstund nu. Det finns uppgfiter som ska göras och därefter så ska jag titta på håkans bar.
Tjingeling<3

2010.04.26

God morgon, idag vaknade jag klar vaken kl 6?! men tur att man kunde ligga och slö titta på tv, men vid halv åtta gick jag upp och gjorde de. Så jag har tillbringat min morgon med att slöa :)Fast jag har faktiskt hunnit lägga en tvätt i maskinen och betalat en räkning. Idag blir det jobb och sen tänkte jag dra till gymmet idag för att jag inte har någon skola :) super skönt :) Men jag har skola i morgon, så ingen skillnad blev det inte egentligen.
Snart måste jag gå till jobbet och leka. Jag hoppas på en ute dag idag.
Ha en super dag alla :)
Pusspuss<3



Time for dinner

Just nu sitter jag i köket och väntar på att vi ska äta, vi ska tydligen äta om 20 minuter men jag vill äta nu för att jag är vrålhungrig. Jag tror att min mage kurrar sönder snart ;) Jag hoppas på att det snart blir mat och vi ska äta kyckling idag och sedan blir det ost och kex :)
Pusspuss<3

Klädestips

Detta vill jag ha:)

Dessa två är från sister, mycket priss värda också. T-shirten kostar 249 kr och blusen kostar 399 kr

Tv tips inför kvällen

Kväll är det Wallander- Luftslottet. Hoppas ni kommer se den, för det kommer iallafall jag göra :) Den går på tv4 klockan 21.00 ikväll :)

16:55

Det blev inget plugg på stadsbiblioteket, så istället har jag suttit hemma och plugga. Det har gått mycket bra, så det känns skönt :) Nu på eftermiddagen har jag och pappa kört också, det gick super bra :) Nu vill jag ha körkort :) Nu ropar mamma att hon vill att jag ska gå och handla lite saker på ica, så ska ta cykeln och göra det nu :)
Pusspuss<3

Kaninshen








2010.04.25

God morgon, sol och en kanin som vill gå ut och springa av sig är vad jag möter i morse när jag vaknar. Så jag har gjort en kopp te, och ska ta på mig lite kläder snart så ska hon få gå ut och skutta av sig. Idag mår jag mycket bättre, nu är det bara förkylningen kvar att läka, så idag ska jag åka till stadsbiblioteket och plugga med sara och mats. Vi har blivit ett bra plugg team :) Planerna är att övningsköra idag också, hoppas jag hinner det :)
Dags att ta på sig lite kläder och gå ut med kaninen :)
Pusspuss<3

21:24

Nu var det kväll, eller det har varit kväll ett tag. Jag och bror fixade en kanon middag till hela familjen. Det blev grillad entrecot, klyftpotatis, bea-sås och sallad :) mumms säger lilla jag :) Vi åt vid kvart över åtta, för dom kom hem vid åtta. Så nu ska jag äta lite ahlgrens bilar och titta på någon film och sen sova. Orkar inte blogga mer idag..
Puspuss<3

Nyklippt och nyslingad

Igår var jag hos frisören och klippte håret och slingade det. Jag känner mig mycket fräsch i håret nu och det känns så bra

Så här ser det ut bakifrån

Så här ser det ut frammifrån


16.00 är det match start

Snart är det match start. Idag gör vi det, nu tar vi det. Idag kommer djurgården att vinna :D

Filmtips

Igår såg jag en hette bra wallander film, vålnaden hette den :) Tycker att ni borde se den!

2010.04.24

God morgon, efter 12 timmar sömn så är jag vaken och känner mig inte så mycket bättre, febern har gått ner lite men inte helt borta. Idag är det så fint väder och jag måste vara inne för att bli frisk. Maddis och jag hade planer på att ses, men går inte för att jag inte mår bra :( Så idag är jag inte alls på humör. Mamma, Pappa och syrran åkte 5 imorse till jönköping och är där hela dagen för att syrran ska tävla, så det är bara jag och bror och kaninen hemma. Så när jag vaknade så stod det massa disk på diskbänken och maskinen var inte uppplockad så det var bara börja göra i ordning i köket. Kändes nästan som man bodde själv, så tråkigt det var att diska. När jag flyttar hemmifrån ska jag ha en egen diskare till min hjälp ;) haha.

Nu sitter jag vid datorn med en kopp te och tagit två alvedon, men ska lägga mig i sängen igen snart och se filmen closer :)
Ha en trevlig dag
Pusspuss<3

2010.04.23

Nu är det snart dags att bege sig till jobbet, orkar egentligen inte gå för jag har blivit jätte förkyld igen och halsen bara värkar och värkar :( Men orkar inte ha vara sjuk, så jag säger att jag inte är sjuk. Vi får se hur länge jag orkar jobba idag, gör ett försök i allafall :) Efter jobbet ska jag klippa mig och slinga håret :) Då kommer man känna sig vår fräsch :)
Pusspuss<3

E♥O

Imorgon åker min andra halva till london och kommer hem på måndag :( Skönt att dom flyger och inte bilar för då hade dom varit borta i 5 dagar, nu är dom bara borta i tre :) Oscar är den bästa, den finaste på hela jorden<3 Puss på dig hjärtat<3

Hemma och känner mig sjuk...

Hej alla, känner mig helt död idag, undra om det beror på att jag har för förkylning som ligger i kroppen hela tiden. Så fort jag blir frisk så blir jag sjuk igen efter ett par veckor. Jag som alltid har haft ett jätte bra imunförsvarar har nu världens sämsta känns det som.. Kanske är för att jag jobbar på dagis, där det finns bakterier hela tiden. Skulle träffat Petra idag, men blir att ligga hemma och kurera sig istället, för jag ska bli frisk. Hatar att ha ont i halsen, det är det värsta som finns.

Nej nu ska jag byta om till myskläder och sedan bädda ner mig i sängen :)
Pusspuss<3

2010.04.22

God morgon, vaknade upp med världen hals ont :( så jag gick upp och gjorde te och sedan kröp jag ner i sängen igen och kyrerade mig med te och solo tidningen framför nyhetsmorgon. Fast efter ett tag var det bara att gå upp ur sängen och göra sig iordning för att jobba. Efter jobbet ska jag fika med petra i liljeholmen, det ska bli mys :)
Nej, dags att gå till jobbet!
Pusspuss<3

Efterlysning

Jag efter lyser en tjej. 19 åringa Madeleine Öhrming försvann igår onsdag. Jag försökte ringa hennne och smsa men hon svarade inte. Om någon sett henne, kontakta mig. Jag klara mig inte utan henne :D
Så nu hoppas jag på att alla ger sig ut i hela stockholm och letar efter henne. :D Tack!

20:21

Hej allesammans! Vad gör alla en sådan här lill lördag? :) Min kväll har varit helt fantastisk. Jobbade till halv fem och sedan drog jag hem och fixade mig lite och sedan rörde jag mig in till stan för att träffa oscar. Vi började med en liten shopping runda. Jag fick inte med mig något hem, men oscar fick ett par skor och två skjortor. Sedan åkte vi till en resturang som ligger vid st:eriks plan och åt middag. Det var en grekiskresturang med jätte god mat. :) Kom hem vid kvar över nio och har sett efterlyst fram tills nu. Köpte med mig solo och nya marabou passion, som jag ska gotta mig med nu och sedan sova :) Imorgon börjar jag halv tio, som vanligt.
Goda nyheter: oscar åker inte förens på fredag nu när flygen går igen, hade dom inte gjort det hade han och några kompisar till honom bilat till London och startat redan i morgon. Men nu blir han bara borta fredag-måndag, istället för torsdag-tisadg :) Då blev jag glad!

Natti natti alla vänner
Pusspuss<3

2010.04.21

God morgon, haft en jätte skön morgon idag också. Gick upp vid sju och gjorde lite frukost och sedan efter frukosten la jag mig i sängen igen och tillbringat hela morgonen där framför nyhetsmorgon. Snart är det dags att börja röra sig till jobbet för att jobba. Idag slutar jag vid kvart över fyra och sedan ska jag träffa oscar ikväll :) Han åker imorgon :(
Ha en bra dag :)
Pusspuss<3

19:10

Jag och stor tjejen var ute och gick idag :) vi skuttade i 30 min innan hon tröttnade och hoppade in :) Så söt man kan vara :)

2010.04.20

God morgon, imorse vaknade jag av vid själv vid sju, så jag gick upp och drog på mig lite mys/träningskläder och tog en powerwalk. Gick till solariet, passade på att sola en kvart och sedan jag gick en runda och sen hem. Nu har jag fixat till mig och nu ska jag äta frukost för att sedan dra till jobbet och jobba. Jobbar fram till fyra idag.
Hörs senare, ha en bra dag :)
Pusspuss<3


21:19

Hej alla söta människor!
Just nu har jag precis tagit en dusch.
Idag börjde dagen med att jag och kaninen var hos veterinären och tittade lite. Men dom konstaterade att vi skulle avvakta i en vecka och se om kapseln blev mindre, och om den inte blev det så skulle vi ringa tillbaka. Efter veterinären blev det jobb för min del och jag jobbade till halv fem idag. Alltså var jag hemma runt för över halv och då gick jag och kaninen en prommenad på tomten. Idag älskade hon att vara ute och springa, synd att kopplet är så kort men jag ska ta och köpa ett sådant långt som man har till hundar som man knyter fast vid något träd så hon kan springa lite mer fritt :)
Jag orkade inte åka ut till SU idag för jag hade grym huvudvärk när jag kom hem, så istället har jag tagit två alvedon och suttit hemma och läst lite.

Nu ska jag läsa lite i min bok och titta på tv
Ha en bra kväll :)
Pusspuss<3


08:26

Nu har man ringt och dom vill att vi  kommer in, så klockan 9 fick jag tid. Dags att göra sig i ordning och sedan åka dit. Drar direkt till jobbet efter veterinären. Ha en bra dag, pusspuss<3

2010.04.19

God morgon, sitter och dricker mitt morgon te, snart ska jag ta oc ringa veterinären och prata lite med dom om Fluff. Hon har fått Kapsel liknande sak som fylls med blod på magen, och i fredags var vi på bagarmossens djursjukhus och hon tömde den men den hr fyllts på igen och nu måste jag ringa till vår ordinarie veterinär. :/ Idag blir det som alla måndagar jobb och sen skola. Kommer vara hemma vid tio ikväll.

Nej dags att ringa till veterinären
Pusspuss<3

19:42

Fix och Fix, jag håller på att fixa lite i mitt rum. Har kommit på mig att jag alltid gör det när jag inte har något att göra, typ flytta om ljus och saker och så. Men snart är jag färdig och då blir det tv och wii resten av kvällen :) Vad ska alla läsare göra ikväll? :)
Pusspuss<3

16:17

Nu är jag hemma efter att ha pluggat med sara och mats. Vi har ett arbete som vi måste göra, så vi har suttit med det i 4 timmar! Men tillslut gick det bra, så det känns grymt skönt. Nu har jag precis fått i mig lite mat och tror jag ska dra och ta en prommenad med petra. Hoppas hon svara snart ; ) Resten av kvällen kommer jag att tillringa hemma, då det är jobb time i morgon igen.
Pusspuss<3

2010.04.18

God morgon :) Solen skiner och jag är pigg :) Gårdagen spenderades med maddis först på fridays innan vi drog vidare till någon pub vid hötorget. Det var en grymt roligkväll och finns lite bilder från kvällen :) Idag blir det plugg med sara tills vi blir klara med allt vi ska vara klara med i morgon, hur mycket som helst och känns aldrig som att vi kommer frammåt :/ Efter det blir det troligtvist en fika med maddis, sen tänkte jag sola om jag hinner/orkar :)

Idag blir fluff 7 månader, en stor tjej nu :)

Nu ska jag göra lite te :)
Pusspuss<3

2010.04.17

Ikväll blir det stan med maddis, vi ska spendera hela kvällen tillsammans. Vi har inte setts på typ en månad?! SKANDAL. Men det ska bli hur kul som helst att träffa henne, hoppas vi sätter oss på någon ute servering och dricker lite vin. :)
Pusspuss<3

maybe back?

Oj, inte mycket bloggning här inte. Igår lovade jag maddis att börja blogga klockan 12 idag, nu är jag 50 min försenad. Fast nu ska jag åka iväg med mamma,pappa och syrran. Skriver när jag kommer hem! Pusspuss<3

2010.04.13

Blev ingen mer bloggning igår, men jag orkade inte när jag kom hem från skolan. Igår anmälde jag mig till tentan, tur att man inte glömmer sånt för annars får man inte tenta! Sedan fick jag tillbaka mitt rättsfallskoncetrat, full pott till mig :D Idag blir det jobb mellan 8.15-17.00 och sen ska jag bara vara hemma och vila, fast måste plugga lite ockås :/ är så himla trött men hoppas på fint väder idag :) det är iallafall skogsgrupperna idag och jag och dom 3 åringarna ska leka i skogen på förmiddagen :)

Nu måste jag göra mig iordning
Puspsuss<3


2010.04.12

God morgon, sovit gott? Det har jag iallafall gjort. Tagit det lugnt på morgonen, skulle gått upp tidigt för att göra klart några uppgifter tills idag, men jag ska försöka hinna göra det innan jag åker till skolan sen ikväll. Just nu sitter jag och dricker te och tittar på nyhetsmorgon. :) Snart är det dags att börja klä på sig och fixa iordning för att börja dagen. Det blir jobb mellan 9.30-16.00.
Pusspuss<3

Vecka 15

Måndag- Jobb och seminarium
Tisdag- Jobb, plugg
Onsdag-Jobb och personalmöte på kvällen
Torsdag- Jobb, plugg
Fredag- Jobb, träna
Lördag- Plugg, spendera kvällen med maddis
Söndag-
Plugg

20:36

Jag kommer aldrig glömma när jag hade en period i tvåan där jag tittade på mitt liv som popstjärna typ tre gånger i veckan, tillslut kunde jag alla repliker. Kom och tänkta på den idag, att det var två år sen jag såg filmen. Man kanske ska ta och se den igen :) Den är ju faktist grymt bra, spec i slutet :D


17:46

Bara lite kvar, sedan är jag klar med plugg för idag och då ska jag ta det lungt resten av kvällen :) Pusspuss<3

13:38

Hej, nu är jag hemma från gymmet. Det var jätte skönt att träna idag, solen sken och det var inte alls mycket folk på gymmet, vilket betyder inga vänteköer. Jag sprang 20 min och sen körde mitt styrkeprogram. Sedan cycklade jag hem, tog en extra tur för att njuta av det fina vädret. Träffade på två familjer så blev att man stod och pratade med dom ett tag :) Nu är jag i allafall nyduschad och känner mig grymt fräsch. Så nu är det dags att börja plugga, jag ska ta och plugga några timmar och sen funderar jag på att gå och sola :)

Nu ska jag dricka upp kaffet och börja plugga. Hörs lite senare, pusspuss<3

2010.04.11

Nu drar jag till gymmet, hörs senare. Pusspuss<3

21:50

Ikväll blir det djävulen bär prada, eller den har redan börjat


17:08

Nej nu orkar jag inte plugga mer idag. Är trött och ännu mera trött. Så resten av eftermiddagen/kvällen ska jag bara ta det lugnt och göra saker som jag känner för. Jag har inte ens gått ut idag, tittar man ut ser det dötrist ut och inte går man ut då heller. Så jag ska spendera resten av dygnet inne bland film, tv och gotti gott saker, mysigt va? :)
Pusspuss<3

14:05

Detta sysslar jag med idag, plugg i sängen!

2010.04.10

God morgon, även om det är helg så kan jag inte sova längre än till 9-10 ändå.. Så jag har tittat på tv i någon timme och drukigt te. Nu hör man pappa säga nej, nej, nej och då vet man att fluff är i farten och biter på det mesta i huset :P Idag ska jag plugga, träna och sola. Det känns som en bra dag med bra saker. På kvällen blir det chillkväll för det blir ingen utgång för petra fortfarande är sjuk, hoppas hon blir frisk snart :)
Nu ska jag dricka mer te, ha en bra dag. Pusspuss<3

2010.04.09

Har världens huvudvärk, så jag ska bara ta det lugnt ikväll. Oscar kommer hit en stund också, mysisgt :) Puspsuss<3

Sweet

Idag blev jag glad. Oscar ska ju åka till london snart och jag sa att jag ville följa med. Men jag kan inte, för att jag kan inte ta ledigt från jobbet. Så då sa han att vi kunde åka tillsammans senare :) då blev jag glad, så en london resa snart kommer att komma :) jag längtar:)<3 Att få tillbringa några dagar i london med en sån fin människa :) <3
Pusspuss<3

20:03

Now i´m wearing my new glases ;)


19:56

Blev lite shopping idag när jag var med mamma och handlade. Kickade in på H&M och Din sko.


99 kr på dinsko, men jag fick 10% rabbat också för jag gick med i deras klubb. YEAH


Bas klänning från H&M 99 kr

2010.04.08

God morgon alla, jag ser att solen tittar fram lite grann så vi hoppas på fint väder. Idag blir det jobb mellan 8.45-16.00 och vi ska gå på teater idag. Teatern heter Pomelo och handlar om en elefant. Jag hoppas det blir kul, man har ju barnasinnet kvar :) Nu ska jag göra mig iordning och dricka upp mitt te.
BTW, det kändes skönt med seger för djurgården igår :) Finalen kommer närmare och närmare!
Pusspuss<3

21:45

Nu sitter jag här, med ny tvättat hår och allmänt fräsch känner jag mig :) så skönt det kommer bli när jag går och lägger mig sen, men va mitt hår kommer stå ut åt alla håll för jag kommer somna med blött hår.. hihi
Jag har snart sett klart efterlyst och sen avrundar jag kvällen med sandhamn och sen andra avenyn (om jag orkar).
Jag saknar my baby boy, om typ två veckor åker han till London och är borta hela helgen, inte kul.. Men jag vet att han längtar :)

Nu ska jag krypa ner i sängen
Pusspuss<3

19:41

Jag är så duktig! Nu på kvällen har jag tvättat och stryckit lite, och plockat upp på mitt golv och fixat fint till fluff. ( nu får hon ha spån i buren och gå lös efter operationen, såret har läkt jätte fint och pigg och glad är hon :) ) Jag har nog blivit en hemmafru idag ;) eller jag får väl säga hemmatjej för jag är ju inte gift! Jag tittar på matchen också, varför går det inte så bra för djurgården? Jajaja, det kommer nog snart. Läst 15 sidor i den blåa fina civilrätten har jag också gjort, 15 sidor till är mitt mål. Klockan 9 är det efterlyst och klockan 10 är det Sandhamn..

Dags att återgå till det jag höll på med!
Pusspuss<3

09:11

Nu är det dags att sticka till jobbet, jobbar mellan 9.30-16.15 och vi har planeringsmöte idag på eftermiddagen!
Pusspuss<3

2010.04.07

God morgon, hann inte blogga igår. Hade skolan till tio och sen när jag kom hem var jag helt död, så jag la mig nästan dirket i sängen och somnade framför tv. Idag är det ingen sol, eller inte än iallafall och hoppas den kommer senare, för då är det mycket skönare att vara ute på dagarna.

Jag måste sätta på en tvätt innan jag drar så jag får nog göra det snart, tvättkorgen är överfull, allt bara ramlar ur.. Blää. Dags att fixa det tror jag.
Nu ska jag göra te och sen ta tag i dagen.
Pusspuss<3

21:06

Djurgården förlorade matchen..
Har spenderat kvällen framför håkans bar och ligger och tittar på legallyblond nu på trean. Ombytt och redo för att lägga mig i sängen nu, hörs imorgon.
Ska slänga iväg massa godnatt pussar till babe också.
Pusspuss<3

I need help ;)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


2010.04.05

Vad är det för väder man vaknar upp till imorse när jag vaknade?! Jo, snö!! Blää
Idag blir det en hemma dag, har ont i huvudet så kommer bara ta det lugnt, ska försöka ta en prommenad senare i eftermiddag om jag orkar gå ut.
Gårkvällen var jätte mysig, vi tittade på film. Dumpad hette den! Den var grymt rolig :D
Pusspuss<3

En bild tagen för några dagar sen


Vecka 14

Måndag- Ledig
Tisdag- Jobb, seminarium
Onsdag- Jobb, optikern, träffa maddis
Torsdag-
Jobb, gym, plugga
Fredag-
Bio eller myskväll
Lördag-
Ut med tjejerna
Söndag-
no plans

18:14

Så fint väder det har varit idag :) Jag har pluggat massor idag, men tog ett break när vi åkte till mormor och åt tårta, super duper gott var det! Kom hem vid tre och jag har pluggat fram tills nu ungefär, eller jag har hunnit fixa mig ordning också. Snart ska jag åka. Kvällen spenderar jag i viksjö hos oscar. Myspys:) Ha en bra kväll alla, Pusspuss<3

2010.04.04

God morgon, solen lyser idag men det är lite kallare. Jag hoppas att det blir varmare senare idag. Just nu sitter jag och dricker mitt morgon te. ( en vanlig rutin) Jag behöver plugga massor idag, så det ska jag göra idag. Senare i eftermiddag ska vi till mormor och äta tårta för att hon fylle år idag. GRATTIS MORMOR! Just nu tycker jag det är viktigt att vara med på hennes födelsedag, då man inte vet hur många till det blir.
Ikväll styr jag mot viksjö och kommer spendera min kväll där.

Hörs senare
Pusspuss<3

Spring time


My baby






2010.04.03

GLAD PÅSK! Kommer inte hinna blogga så mycket idag, vi får besök vid ett och jag måste hinna byta om, och fixa mig ordning och så innan alla kommer! Hörs senare ikväll :)
Pusspuss<3

Grattis, Grattis, Grattis

Min fina vän Veronica fick i veckan en jätte söt son! :) Han föddes den 30/3. Grattis till er :)

2010.04.01

Jag har inte bloggat på ett tag, men jag ska börja idag igen. Men tänkte duscha först innan för att jag känner mig rätt ofräsch efter att ha städat hela dagen. :P Pusspuss<3

RSS 2.0