Veckans planering


Måndag- Jobba, seminarium
Tisdag- Jobba, sjukgymnasten
Onsdag- Jobba, provsmakning
Torsdag- Jobba, föreläsning
Fredag- Jobba, mysdag med mamma, Myskväll /fest?
Lördag-
Myskväll /fest?
Söndag-
Plugga

Räkningar

Nu har jag precis betalt två räkningar, totalt blev det på 972 kr :( försvann det lite pengar i kassan. Att det ska vara så mycket siffror som man ska skriva in när man ska betala. Man lär sig alltid något nytt varje gång :D Välkomen in i vuxen livet säger jag :D
Pusspuss<3

Sol och underbart vinterväder

Precis hem kommen efter en lång prommenad ute på mälaren i solen med mamma och pappa.
Nu: Mera juridik plugg, jag har 7 uppgifter kvar...
Pusspuss<3


2010.01.31

God morgon, känner att jag är uppe tidigt men det kan bero på att jag sov hela dagen igår och sen hela natten, så trött är jag direkt inte. Men jag ligger fortfarande i sängen för att jag orkar inte gå upp, har så fruktansvärt ont i ryggen och det är inte skönt alls. Men om ett tag så ska jag försöka ta mig upp för att äta lite frukost, min mage kurrar rätt så mycket. Dagens planer blir att ta det lugnt och försöka plugga allt som ska göras till i morgon, vilket är: Läsa kap 8 i civilrätt, läsa kap 6 i finna rätt och läsa tre rättsfall och sedan göra 10 st uppgifter. Men ser att det är mycket fint väder och vill kunna gå ut, hoppas att jag kan göra det för jag tror jag kommer behöva ta en liten prommenad och få friskluft.

Igår kväll såg jag på finalen av Robinsson och sedan Paradise Hotel XL. Jag har inte föllt robinson så jag kan inte kommentera om vinnaren var värdig vinner eller inte och i PH så var det otroligt många som åkte ut och kan bara säga en sak: Stefan jobbar på G-star i Galllerian :D Jag såg honom där i fredags när mamma och jag var inne istan.
Pusspuss<3

2010.01.29

Hejsan, jag har inte orkat skriva så mycket idag eller rättare sagt har jag inte haft tid för att först har jag jobbat mellan 9.30-16 och sedan åkte jag in till stan för att titta lite och även titta på en bok till juridiken. Jag fick med mig en ny mascara och sockor med fleace i :) myspys.

Nu på kvällen har jag ätit sushi med mamma och pappa och så har vi tittat på Let´s dance och nu blir det Solsidan. En ny Serie på tv4, är mycket rolig av de som jag har sett än så länge. Sedan blir det Let´s dance omröstning och sedan någon film skulle jag tro :)

Ha det gott
Pusspuss<3

Torsdagkväll

Nu är jag hemma från allt som jag har gjort idag. Dagen började med att jag jobbade mellan 8-16 och sedan bar det hem för att äta lite och sedan bege mig till univeristetet. Hade verkligen ingen lust att åka dit för att jag är sjuk, eller rättare sagt jätte förkyld. Men pallade mig dit och satt och lyssnade på en jätte bra förläsning om Arbetsrätt, så är mycket glad att jag åkte dit. Nu har jag ätit och ska snart göra mig klar för att lägga mig i sängen och titta på tv. Imorgon får jag sovmorgon så det är skönt.

God natt och ha en fortsatt trevlg kväll gott folk :)
Pusspuss<3


Förkyld

Hela kvällen har jag kurrerat mig med halstabletter, nässpray och te med honung för att inte blir mer sjuk, känner bara att jag inte har tid att bli förkyld och sjuk för att jag behöver komma in i pluggandet. Ska jobba från 8 i morgon med för att dom behövde hjälp på morgonen för att många av personalen är sjuka nu..
Pusspuss<3

Onsdag kväll

Är hemma efter att ha jobbat mellan 8-16 och sedan har jag suttit i telefon kö för att få tag på en sjukgymnast. Så nu har jag bokad tid för att dom ska titta på min rygg som jag har haft ont i en vecka nu och inte blivit bättre, alltså på tisdag.
Ikväll blir det till att plugga juridik och sedan ska jag ligga på spikmattan i 10 minuter också.

Ha en bra kväll
Pusspuss<3

2010.01.27

Idag är det en dålig dag, jag är jätte trött, jag är förkyld, jag vill bara sova och inte behöva gå upp och så ville dom att jag börjar 8 idag istället för halv tio. Skriver när jag kommer hem för nu måste jag gå.
Pusspuss<3

Jag har beställt böcker

Nu har jag precis beställt två böcker, 14 år till salu och Elsas mode. Så hoppas dom kommer till min brevlåda snart så jag har något att läsa. Har kommit in i en rutin att läsa en timme varje dag. Det är jätte skönt och det får mig att koppla av och inte stressa. :)
Pusspuss<3


2010.01.26

God morgon, ligger här i sängen och tittar på nyhetsmorgon. Jag har världens huvudvärk så att jag knappt orkar gå upp, men jag måste iväg till jobbet. Idag jobbar jag mellan 9.30-16 och sedan funderar jag på att åka in till stan eller rättare sagt jag måste åka in för att köpa present till pappa för att han fyller år imorgon.

Var i skolan igår på kvälllen, det var rätt kul. Men det var mest intrroduktion. Fick reda på igår att jag måste köpa en bok, så det blir till att köpa en bok eller kanske två beror lite på.

Dags att försöka ta sig upp nu
Pusspuss<3

Veckans planering


Måndag- Jobba 9.30-17, seminarium 18-22
Tisdag- Jobba 9.30-16, träna, plugga
Onsdag- Jobba 9.30-16, plugga, fira pappa
Torsdag- Jobba 9.30-16, föreläsning 18-20
Fredag- Jobba 9.30-16
Lördag- Träna, inget planerat
Söndag- Plugga

2010.01.25

God morgon, måndag igen vilket betyder en ny vecka. Idag blir det först jobb 9.30-17 och sedan åka direkt till seminariumet som börjar 18 och slutar 22. efter blir det hem och stupa i säng dirket, eller äta lite först. Kommer vara jätte tröttt när jag kommer hem.
Pusspuss<3

Söndag kväll

Nu är vi hemma efter att ha varit ute och ätit. Det var en överaskning för oss vart vi skulle, för det var bara mamma och pappa som visste. Men när man åkte till östermalmstorg förstod vi alla tre vart vi skulle, alltså Sturehof. Där har dom så gudomlig god mat. Jag åt gravadlax med hovmästarsås till förrätt, till huvudrätt en räksallad och sen var jag så mätt att jag inte orkade efterrätt, men dom andra tog varsin efterrätt. Vi hade det jätte mysigt på resturangen och det var ett bra slut på min brors 18 års dag.

Just nu sitter jag och dricker min egen gjorda chailatte, men snart ska jag tabort smink och sedan krypa ner i sängen och titta på tv tills jag somnar.
Pusspuss<3


Resturang besök

Nu är jag klar och nu ska vi snart röra oss in mot stan. Vi hörs senare ikväll. <3


Lady Gaga- Bad Romance

Musik på hösta volym, nu är det dags att fixa sig ordning för att sedan åka in till stan och äta på resturang för att fira bror som fyller 18 idag :)


Civilrätt plugg

Nu har jag varit duktig och pluggat civil rätt i nästan två timmar. Nu har jag också sett ett avsnitt av Andra avenyn :)


2010.01.24

God morgon, idag fyller bror år så på morgonen/förmiddagen har vi grattat honom och så. Senare ikväll ska vi gå ut och äta, det ska bli mysigt och trevligt. Just nu sitter jag här med mitt morgon té och dricker det långsamt och njuter förfullt av sista helg dagen, skulle inte banga på en helg dag till eller två.

Planen idag är att firar brorsan.
Ha en skoj dag alla<3

Grattis på 18 års dagen :)

Grattis på födelsedagen brorsan<3 :) Han fyller 18 år idag.



Fika med maddis

Hemma från en jätte mysig fika med maddis, vi var på ett café i gamla stan. Men vi gillade det inte så jätte mycket.. Planen var först att gå till muffins bakerey, men det var så mycket folk där att vi inte fick plats :( Men vi får gå dit nästa gång vi fikar :) Alltid kul att testa nya fik, för oftast är vi på waynes :)

<3

Filmer som jag vill se

Dessa filmer vill jag som går på bio just nu:
Snabba Cash
Avatar
Har du hört rycktet om Morgans
It´s compliceted
up in the air



2010.01.23

God morgon, sitter och dricker mitt te :) ny trend? Idag så har jag en sak planerat och det är att träffa maddis för att gå lite i stan och sen ta en fika. Det ska bli så himla mysigt, var så länge sedan vi sågs. Hoppas det blir lite thailnad prat också ;) Sedan kommer jag nog behöva börja läsa civilrätt också, boken e på 300 sidor och sedan är det 6 st böcker till på cirka 200 sidor vardera som jag måste kunna också. Det känns som att jag måste börja lite smått. Har seminarium på måndag, då måste man ha läst igenom det som kommer att tas upp på seminariet...

Hörs senare<3

Basplagg från H&M

Jag och petra gjorde en liten H&M beställng innan hon åkte till Thailand, jag beställde dock bara bas plagg men kände att jag behöva baslinnen så dessa blev det. :)
<3




2010.01.22

Blir att vara hemma ikväll så att jag kan träffa maddis imorgon, har grymt ont i ryggen och det går inte över. Nu går jag på ipren och tigerbalsam och hoppas på att det blir bättre. Hoppas, Hoppas, Hoppas. Jobbet idag gick bra, jobbade mellan 9-16 och vi hade palnering på min avdelning på morgonen och barnen var ute med dom andra barnen på förmiddagen. På eftermiddagen hade vi kalas för ett barn fyllde 6 år idag. Sedan tittade vi på massa barnprogram klipp på youtube :) Det var mys.

Snart middag och sedan let´s dance :D
Tjing<3

2010.01.21

fy skotta vad ont i ryggen jag har :/ fick gå hem tidigare idag för kollegorna tyckte jag skulle hem och vila, märktes att jag hade ont. Söta dom är<3 Men har i allafall bara legat i sängen och sen åkte jag med mamma och handlade, men det var jobbigt för jag hade så ont fortfarande, vi har smörjt på med tiger balsam. Men ska göra det snart igen, för jag klara inte ha så här ont :/

Imorgon börjar jag 9, men har personal möte mellan 9-11 så det e skönt, då är man barnfri i ett par timmar :) Satt och funderade idag på hur många gånger per dag man hör Emma? Kom fram till att det är alldelse för många, vissa barn är så tjatiga ibland och då blir jag irriterad. haha

Blir tv och DH i sängen för min del ikväll.
Ha det så trevligt
<3

Su-Juridisk introduktionskurs

Hemma efter en dag med jobb och föreläsning. Föreläsningen var mellan 18-20 och det var bara indroduktion där man gick igen allt kursmaterial och vad som krävs och allt som e obligatoriskt och så vidare.. Man får inte skriva i lagboken, för då hamnar man hos disiplinnämnden ?!? :D Men på måndag börjar det på riktigt, så nu måste jag börja läsa lite för att inte behöva kunna alla sju böcker dagen innan tenta.. Men detta får bli imorgon, för nu ska jag lägga mig isängen och bara titta på tv och ta det lugnt och sen blir det sova.
God natt<3




2010.01.20

God morgon, sitter som vanligt och dricker mitt morgon te. Idag är det fullrulle ända fram till nio på kvällen. Först ska jag jobba mellan 9.30-16.00 sedan åker jag direkt till universitetet för min första föresläsning. Det känns som om jag ska börja etta igen, kommer ihåg den där känslan riktigt bra :p men det kommer att bli spännande.
Ha en bra dag så hörs vi kväll
<3

Tisdag kväll

Nu är jag äntligen hemma och har precis ätit middag efter att ha varit ute på universitetet efter jobbet. Fy fan säger jag, jag stod i kö i 40 min för att hämta ut mitt universitets kort, hämta terminsräkning ochn skriva in mig. Men universitetskortet, kan man vara i biblioteket, låna datorer och även logga in på det trådlösa nätverket bland annat, men självklart låna böcker också. Efter universitetet drog jag förbi liljeholmen för att köpa present till min bror, som fyller år på söndag och så köpte jag även två kuddar till i krämvit färg för att ha tillsammans med dom lilla.

Nu tänkte jag faktist ta en varmdusch och göra mig fräsch för att sedan bara ligga och sega i sängen framför DH och tvn :)

Ha en trevligt kväll<3

2010.01.19

God morgon, sovit gott? Jag har iallafall gjort och det snart så måste jag bege mig till jobbet, eller jag måste gå om 20 min. Idag jobbar jag mellan 9-16 och sedan ska jag direkt till universitetet för att hämta ut saker och så. Hade även tänkt att träna idag för att jag inte gjorde det igår. Så det kommer inte bli så mycket bloggande idag, skriver mer ikväll.
Ha en bra dag<3


Fixat på rummet

Det låg allt för mycket saker på golvet och på skrivborde och så, så jag började att plocka. Så nu är det fint igen.
Här är lite bilder







thailand 2011

Så fort resorna för nästa vinter släpps så ska jag och maddis börja titta och boka :D För vi ska nämligen till thailand hon och jag :) Gud så jag längtar :)

Vecka 3


Måndag
-Jobb,träna
Tisdag- Jobb, åka ut till universitetet
Onsdag- Jobb, föreläsning
Torsdag-Jobb, träna
Fredag- Jobb, no planes
Lördag- Träffa Maddis
Söndag- No planes

Hemtex

Idag åkte jag förbi hemtex i liljeholmen för att titta på kuddfodral till mina kuddar på sängen. Hittade bara två st, men det blev både kudde och fodral för 40 kr st, så det slog jag till med. Ska åka till en annnan i veckan och se om dem har två till, för jag skulle vilja ha 4 stycken.

Söndag kväll

Kvällen kommer att tillbringas framför tv, först med blåsning på 5an, sedan en annan del av köping på 4an och sedan vapenbröder på 4an :) <3

2010.01.17

God morgon, tråkigt väder det är ute. Ligger i alla fall här i min säng och sneglar lite på nyhetsmorgon samtidigt som jag dricker te. Men snart ska jag börja med att fixa med massa tvätt som jag har tvättat. Funderar senare idag att åka till liljeholmen och titta lite, hoppas att petra vill följa med :)
Ska försöka träna idag också, såg att det fanns ett spinn pass vid 4 tror jag ska gå på de :)
<3

Lördagkväll

Vilken mensverk jag har, orkar inte röra mig från sängen. Det kom nu på kvällen. Det blir att ligga kvar här i sängen och sen bara titta på tv och massa bra filmer. <3

2010.01.16

Igår umgicks jag hela kvällen med jonas, det var mycket trevligt och vi hade mycket att prata om :) Idag har jag hunnit att vara i västerås med mamma och pappa för att titta på bil och sedan stan för att köpa lite saker tills jag ska börja plugga :) så nu är jag förberedd.

Nu har jag och petra precis beställt lite saker från HM katalogen :D

<3

2010.01.15

Äntligen helg, nu har jag kommit hem och ska passa på att vila lite och sen hoppa in i duschen för att sedan börja se vad jag ska hitta på ikväll. :) finns några alternativ :) Nu ska jag hoppa in i duschen
<3

Torsdag kväll

I snart en vecka har jag tänkt och sagt till mig själv att jag måste slänga in tvätt i maskinen, det har jag inte gjort. Så när jag idag, alltså nu på kvällen läste Sven Görans blogg och såg att personen tvättade kom jag på att nu måste jag också göra de så att jag har några kläder att ta på mig när jag ska till jobbet imorgon. Tänk vad den människan ger mig ideér alltså ;) Tack Sven Göran :D

Nu blir det dh :D
<3

2010.01.14

Ledsen för jag inte har bloggat något igår men orkade verkligen inte, var inte hemma så mycket heller. Efter jobbet igår drog jag på provsmakning direkt och sedan iväg till reservupprop. JAG KOM IN PÅ JURIDISK INDROKUTIONS KURS :D Vilket betyder att jag kommer att spendera en del tid på universitetet i vår :) I´m so happy.

<3

tisdagkväll

Det blev en jätte mysig fika med petra i liljeholmsgallerian. Vi tog även en sväng runt där och jag hittade massa fina tunikor som jag ska köpa när nästa lön kommer, vilket innebär om två veckor :/ hoppas dom inte är slut bara. Sedan jag kom hem har jag bara tittat lite på tv och små fixat på mitt rum, har även sökt studiebidrag från CSN då jag ska börja plugga på måndag.

Imorgon ska jag även på ett reservupprop för juridisk introduktionskurs, men inte säkert att jag blir uppropad men man kan alltid hoppas :) då tror jag tar den istället, den är på kvällstid. Då kan jag jobba kvar :)
<3

2010.01.12

Har jobbat mellan halv nio och fyra idag och nu har jag hunnit se ett avsnitt av DH. Ska snart göra mig iordning för att åka till liljeholmen för att ta en fika med petra :) <3

2010.01.11

Nu har jag bestämmt mig för ett bodypump pass i allfall, har inget att göra så jag passar på att gå till gymmet då. Det börjar halv åtta så jag ska se till nu att jag tar och byter om och sedan börjar röra mig mot gymmet.

Idag på jobbet var det lite kalas, för att två barn och en kollega hade fyllt år och imorgon blir det mer kalas då ett barn och en kollega fyller år. Många som fyller år nu, så mycket kalas blir det. :)

<3

Söndagkväll

Så här på kvällskvisten har det blivit att jag har sett en annan del av köping :D så sjuk bra program sedan har det blivit två avsnitt av DH och nu har fluff ätit klart så att jag kanske kan få sova, ska upp tidigt i morgon så det är nog dags att sova snart.

ska prata lite till med Mrs J och sen sova :)
Natti natti♥

Yoga

Hemma efter att ha kört ett yoga pass, tror jag ska ge yoga en chans till och sedan får jag se om det är något för mer eller inte. Nu har jag duschat och tänkte glo på tv tills vi ska äta. Blir hemma ikväll för att jag orkar inte hitta på något för jag öppnar på dagis imorgon... :/

Söndag eftermiddag

Nu blir det en prommenad med petra, känner att jag behöver komma ut. Har inte varit ute idag :) ♥

mysig söndag

opps, jag såg fel på schemat, power yogan börjar inte förens kl 16, så jag hinner läsa lite till i min bok. ♥

2010.01.10

Jag har precis ätit frukost och precis tittat på ett DH-avsnitt. Jsg hade planerat att jag skulle gå på poweryoga kl 12.30, tror faktist att jag gör det. Tänkte titta på ett avsnitt till av DH och sedan tänkte jag byta om och röra mig mot gymmet, då det väntar ett pass med poweryoga.

Kvällens planer blir troligtvist skridskor med tjejerna i vasaparken

Lördagkväll

Nu har jag satt upp ksrivbordet och plockat fram och undan massa saker, så nu är det fint i mitt rum. Kaninen trivs mkt bra i sin nya säng också :) Jag funderar på att slynda mig och köpa choklad, men vet inte om jag orkar...

2010.01.09

Idag har det blivit ett besök på ikea, fick med mig en tvättkorg, mysgrej till fluff och ett nytt skrivbord :) så just nu håller jag på att plocka undan här och fixa iordning så det blir bra med skrivbordet sen. Kommer att spendera kvällen hemma med tv och massa bra filmer med ostbågar och godis :) ♥

2010.01.08

Det blir nog utgång i alla fall, tror vi drar till collage och tittar läget :D

2010.01.07

Idag har jag jobbat mellan 9.20-17.00, så efter att jag kom hem åt jag lite och sedan städade jag buren till fluff. Hon har börjat dricka ur skål istället för flaska, så nu behöver jag inte vakna varje gång hon ska dricka vatten. Det har även blivit ett DH-avsnitt så nu är jag alltså på säsong 5 avsnitt 6. Såg på tvshack att dom har släppt avsnitt 11 på säsong 6 och det avsnittet har dom inte sänt i Sverige än. hihi

Resten av kvällen vet jag inte vad jag ska göra, blir nog film tror jag. Ska jobba imorgon så orkar inte göra något heller. Hoppas på att petra vill ta en prommenad med mig, hon skulle höra av sig efter hon ätit.

2010.01.06

Igår kväll hade jag en jätte mysig kväll hos petra, det var jag, Petra, Frida och Ida. Vi handlade mat och lagade mat tillsammans och snackade massa skit. Super mysigt var det i alla fall, kom hem runt 1 tror jag det var. Tack för en super kväll tjejer<3

Idag ska jag träffa maddis istan i några timmar, sedan beger jag mig till min faster med min familj för att fira hennes 50-års dag. Det ska bli kul, kommer vara massa folk där. Lär nog inte bli så sent för att jag jobbar i morgon och hon bor i sigtuna.

Nu ska jag göra mig i ordning, Tjing<3

kväll

Nu har jag kommit hem och duschat och ätit efter ett pass på löpbandet i 30 min och ett core pass på 30 min. Kan verkligen rekomendera core, det är ett pass med styrka för mage och rygg. Precis vad jag behöver med min rygg som det e fel på :/ men det var riktigt skönt att träna :)-
Har nu tänt ljus, gjort te och målat naglarna i en fin rosa färg så nu ska jag se film, undra bara vilken jag ska se för att jag har ett antal att välja mellan :)
Tjing<3

2010.01.04

Nu har jag kommit hem från jobbet och har precis ätit lite, nu snart är det dags att bege sig till gymmet för att köra ett pass. Tror jag ska springa lite på bandet och sedan är det core som gäller. Nu ska jag byta om, Tjing<3

jobb imorgon

Japp, då vart dagen kommen då, sista dagen eller ska jag säga kvällen innan man börjar jobba  igen. Jag börjar jobba klockan 8 imorgon, hej säger jag men men. Funderar på att se en till film, jag har blivit film beroende, blir nästan en eller två filmer varje kväll :) hihi
Tjing<3

2010.01.03

God morgon, sov till ungefär evlva och sedan har jag ätit frukost och bara tagit det lugnt och läst i min bok. Sådana här mornar är så sköna när man bara kan ta det lugnt och inte har något alls planerat eller jag har en sak planerat. Jag ska nämligen träffa maddis i stan, men hon skulle smsa när hon vaknat så jag väntar på de. Därför är jag fortfarande bosatt i mina sköna pyjamas byxor med snobben på :D

Nu ska jag nog ta en dush.
Tjing<3

2010.01.02

God morgon, tog en sov morgon till klockan halv elva och nu har jag precis ätit frukost. Snart ska jag hoppa in i duschen för att hinna bege mig til SKHLM innan farfar kommer hit. Han kommer hit vid två. Kvällen har faktist planer och det blir att åka till tobbe med tjejerna och titta på hans nya lägenhet som han har flyttat till. Det ska bli kul att få titta på den.
Nu blir det duschen, Tjing<3

The ugly truth

The ugly truth var grymt rolig, verkligen en film alla borde se och rekomenderar den. Jag tror jag satt och skrattade hela tiden, för det hände så mycket roliga och konstiga saker hela tiden. "För att få hjälp med sitt trassliga privatliv, ber en tv-producent om hjälp från en av reportrarna på tv-programmet, en riktig mansgris. Hon får genomgå en mängd olika test för att bevisa hans teorier om förhållanden och äkta kärlek. Hans smarta prov visar sig dock få oväntade resultat." Texten tagen från Lovefilm

Seg dag

Nu har vi ätit middag och firat syrran som fyller år imorgon, men hon åker på träningsläger i morgon så därför firr vi henne idag. Blev i allafall jätte god middag och jätte god chokladtårta till efterätt. Resten av kvällen blir nog att se film, har bara legat i sängen och sett massa filmer och så idag, skit skönt. Nu ska jag i allafall se Ugly Truth

Min grekiska semester

En film som jag bara måste få tipsa om är Min grekiska semester. "Georgia får sparken från sitt lärarjobb och tvinga försörja sig som bussguide bland Greklands ruiner, för minst sagt krävande amerikanska turister. Hon är också på jakt efter den stora kärleken, men har precis börjat ge upp hoppet när slumpen sammanför henne med en siste man hon hade väntat sig" Texten är tagen frånF lovefilm.



Desperatehouswives

Nu har jag precis sett klart fjärde säsongen av Desperatehousewivies, denna serie är så bra. I love them. Nu ska jag börja på säsong 5 :)
Tjing<3

2010.01.01

God fortsättning allesammans, vaknade vid halv ett idag och somnade vid 5 så det var inte så konstigt att jag vaknade så sent, men är fortfarande lite seg fast de får man vara eftersom att det var nyår igår. Tog en prommenad på eftermiddagen med pappa och mamma och det var super mysigt, vi gick vi vattnet. Sedan dess har jag varit hemma bara och små pysslat, ska ta och titta på någon film nu hade jag tänk. :)
Tjing<3

RSS 2.0