noooo

Orkar inte skiva just nu. Kaninen åkte in på operation idag för att hon har fått brock sedan gårdagen :( Hoppas hon klarar sig!

2010.03.31

God morgon, idag blir det jobb för mig. Kommer kännas skönt att komma tillbaka, fast samtidigt är jag inte helt frisk än och känner mig fortfarande trött i korppen, så vi får väl se om jag orkar hela dagen eller inte. Efter jobbet skulle jag tränat för det är onsdag, men jag är fortfarande sjuk så jag får väl gå hem och vila istället:P
Jag hoppas att petra vill ta en prommenad när hon kommer hem från jobbet sen!

Time för att dricka upp mitt te
Pusspuss<3

14:40

Nu har jag precis varit och hämtat kaninen. Hon är inte världens piggaste, men hon äter lite och det är det bästa :) Nu ligger hon och sover på golvet i köket, så söt hon är :)
Pusspuss<3

2010.03.30

God dag, inte orkar blogga ännu idag men nu gör jag det iallafall. Börjdae med att 8.30 skulle kaninen lämnas in till veterinären, för hon ska kasterars idag. Så nu är det för tyst här hemma för jag är helt ensam. Men jag ska hämta henne vid två, pappa följer med!
Sedan dess har jag bara vilat och plockat lite i köket. Tror jag ska försöka städa rummet idag. Det e så dammit och stökigt.
Imorgon blir det jobb iallafall, ska ringa lite senare och säga att jag kommer imorgon. Nu är jag trött på att vara hemma, är fortfarande förkyld men jag tror det inte är någon fara.

Nu ska jag gå ut på altanen och njuta av solen
Pusspuss<3

Nytt i garderoben

Oj har har glömt att lägga upp bild på skinjackan som jag köpte.
Här är det i allafall :)

18:30

Hm.. När ska mina påskliljor slå ut och bli fina?


17:49

Sitter i köket och busar med kaninen medans syrran övar på att göra sin provmatlagnings middag. Det är lite kul för att så fort hon gör fel rycker mamma in och säger vad hon ska göra istället. Detta är underhållande, tror det behövs mycket övning för att hon ska klara det ;) Jag fick fullpott på min. ;) Så dagens middag blir: Lax med något och chokaldpudding toppad med after eight som efterrätt!
Pusspuss<3

På börjat ansökningen till hösten 2010

Jag har gjort lite ansökningar till Hösten 2010. Mer kommer det nog att bli.

12:13

Jag har verkligen inget att göra, är skit trött så jag tror jag kommer somna snart. Så jag ska se lite på Cougar Town.
Pusspuss<3

2010.03.29

Blev inget jobbande idag för mig inte, blir att ligga i sängen hela dagen och kurrera mig så att jag blir frisk. Jag kommer vara hemma i morgon med och hoppas jag kommer kunna gå på onsdag. Saknar alla barnen redan och det har bara gott 1.5 timmar av min arbetsdags.
Jag ska nog ha film maraton idag, jag ska se massa filmer och sova.
Just nu tittar jag på efter tio med Malou, rätt bra program. Jacob Eklund, han som är med i Johan Falk filmerna är där just nu och det e intressant.
Pusspuss<3

14:01

Jag blir så trött på att vara sjuk, jag bara ligger i sängen och det är så tråkigt. Gör mig sällskap någon? Jag tror jag ska beställa lite från HM katalogen som tröst :D
Pusspuss<3

2010.03.28

Dagens planer är förstörda.. :(
God morgon, imorse vaknade jag vid åtta och kände att jag inte alls mådde bra, så jag låg i sängen fram till 10 och försökte gå upp och göra lite te, detta tog mig 30 min :O Sedan var det bums i sängen igen, där jag ligger nu. JAG HATAR ATT VARA SJUK, varför ska man bli sjuk? Det e så långtråkigt, att vara ligga ner och inte kunna göra något man känner som en gammaltant..
Det lär bli massa film idag och läsning i min SOLO tidning. Ska nog öppna fönstret lite så jag får lite friskluft, man känner sig inte direkt fräsch när man ligger och är sjuk..
Pusspuss<3

20:33

Ligger och tittar på körslaget på tv. Rätt bra tycker jag ändå. Skönt att man har tv precis vid fotändan av sängen, annars hade jag inte kunnat se på tv idag, för jag orkar inte sitta upp. Sitta upp = dunkande huvud...
Jag är jätte sugen på te, ska se om någon kan göra lite till mig :)
Pusspuss<3

19:29

Under eftermiddagen har jag sovit rätt mycket, nästan fyra timmar och sedan blev det film. Luftslotet som sprängdes, grymt bra film måste jag säga dock synd att det är sista i triologin..
snart blir det mat, om jag orkar ta mig ner till köket, annars får dom komma upp med mat. För så fort jag reser mig upp så dunkar det till i huvudet och det är inte så skönt. Känner mig lite piggare i kroppen efter två alvedon men dom lär ju försvinna om ett tag.
Pusspuss<3

2010.03.27

Dagen började bra, eller jag vaknade med ont i huvudet. Men efter en kopp te och lite frukost så kändes det bättre, så mamma och jag bestämde oss i allafall att vi skulle åka till barkaby. Väl vi är på väg så börjar det "dunka" i huvudet och jag kände att jag nog inte vara i barkaby länge. Men jag hittade en skinjacka och mamma köpte två dukar. Sedan åkte vi till plantagen, där väl kände jag att jag knappt orkade stå upp längre, så vi skyndade oss att betala och så. När jag kommer hem, tar jag tempen och den visar 38.5. Inte konstigt att jag inte mår bra, jag har ju feber.
Det blev att jag krypte ner i sängen och ligger här nu. Blää för vilken trist dag det blir, bara ligga i sängen och vila typ.
Jag viar bild på skinjackan lite senare idag.

Gårdagskvällen spenderade jag hos petra, super mysigt och vi drack te, åt kladdkaka med glass och tittade på finalen av Let´s Dance.
Pusspuss<3

2010.03.25

Vilken omtummlande dag kan jag säga. Det var stökigt på jobbet hela dagen vilket resulterade i att jag hade jätte ont i huvudet och mådde dåligt. Så efter jobbet drog jag hem och vilade ett tag, sedan skulle mamma åka och handla så jag följde med och fick med mig en SOLO tidning hem. Så resten av kvällen ska jag läsa solo, tända ljus, dricka te, titta på tv och äta russin :) Låter utmärkt tycker jag, synd att man inte har sällskap bara :/ men på söndag :) jag längtar :)
Imorgon är det fredag, då ska jag till stan efter jobbet och träffa mamma, sedan på kvällen kommer petra hit, ska bli mys :)

Time to made some tée
Pusspuss<3

Bråttom

Oj, hinner inte blogga nu. Nu måste jag göra mig klar för att dra till jobbet. Slutar vid 4
Hörs senare
Pusspuss<3

Time to say goodbye

Känns skönt med vinst idag :D Nu blir det tv tills jag somnar
Hörs imorgon
Pusspuss<3

Update

Update: 1-0 till djurgården :D

Onsdag kväll


Idag blev det jobb till 16.15 och sedan drog jag hem och bytte om och tog cyckeln till gymmet och gymmade i en timme. Det var jätte skönt och skön avkopling ifrån allt plugg jag har. När jag kom hem, tog jag en lång dusch och gjorde mig super fräsch. Nu känner jag mig som en ny människa här i mina myskläder.

Det är match ikväll, oscar är på hovet och ser den. Jag får se den från tv, men inte fy skam det heller :) Hoppas djurgården vinner ikväll, det skulle vara kul :)

Dags att fortsätta se matchen
Pusspuss<3

2010.03.24

Sol och ännu mera sol, visst är det underbart? :) Det tycker jag för det betyder att jag kommer få vara ute hela dagen idag på jobbet. Det gillar jag! Sitter här och dricker mitt vanliga morgon te i vanlig tid... Idag jobbar jag till kvart över fyra och sedan ska jag gå och träna. Jag är grymt taggad, beach 2010 here I come :D Resten av kvällen blir det plugg :/ fast jag är inne i en period just nu där det är kul och går bra, även om jag ligger efter.

Dags att krypa ner i sängen igen och titta på tv och dricka upp mitt teét.
Pusspuss<3

2010.03.23

Snart är det dags att bege sig till jobbet, sedan är det synundersökning som gäller och sedan föräldramöte :/
Ha en bra dag
Puspsuss<3

Gårdagen på KTH

Igår så var jag och pappa på KTH. Det är en jätte trevlig och fin skola med mycket trevliga människor. Alla vi mötte igår var super trevliga och hade svar på alla våra frågor. KTH är en jätte stor skola, så känns som att om man börjar där kommer man att tappa bort sig rejällt om jag ska vara ärlig. Började känna att jag skulle vilja läsa där, men först måste jag läsa ett teknisktbasår för att få behörighet. För att jag läste samhäll och inte natur på gymnasiet. Tror jag i allafall ska söka till teknisktbasår och då kommer jag antagligen att stanna ett år till i storstaden.

Kan verkligen rekomendera att gå till KTH:s öppna hus, det är idag med. Mellan kl 14.17 och dom håller till vid oscarsbacke.


Vecka 12

Måndag- Jobb, skola
Tisdag-
Jobb, synundersökning, plugg, träffa maddis/möte?
Onsdag-
jobb, täna, plugga
Torsdag- jobb, skola, plugga
Fredag-
vetrinär, jobb, myskväll
Lördag-
plugg med sara?
Söndag
- plugg, åka till viksjö

Trött och grinig

Fy fan va trött jag är, inge mer blogg idag. Nu ska jag lägga mig under täcket!

Söndag kväll

Jag missade halva gossip girl, så tur att jag har inspelningsbar box så att jag spelade in programmet, så nu kan jag se det när jag vill. Men först ska jag se blåsning på trean där måns zelmerlöw är med idag. Sedan blir det gossip och sedan couger town. Oscar slutar vid halv nio, hoppas han ringer mig då :)

Nu blir det glass och te:)
Pusspuss<3

I´m home

Hemma från att ha varit på Kth och pluggat med sara. Eller jag har varit hemma i cirka 20 min, jag har hunnit byta om till myskläder också. Sara skulle hem till sina föräldrar så jag fick sällskap en bit. Nu är det dags att skriva rent upgifterna på dastorn så att jag sedan kan spendera resten av min kväll till att titta på tv och se film och bara ha det allmänt mysigt. Någon som vill joina? ;)

Hörs lite senare, då berättar jag om dagen på KTH också.
Puspuss<3

Ha en trevlig dag

Kaffet är uppdrukit och nu beger jag mig till KTH på öppet hus med pappa och sedan blir det plugg med sara på stadsbiblioteket. Hörs när jag kommer hem. Ha en trevlig dag!
Pusspuss<3

2010.03.21

God dag, vad är det jag ser? det snöar men tur så blir det vatten på marken. Igår kväll blev det en hemma kväll och det var mycket skönt. Tittade bland annat på körslaget, jackten på julia och bella och tyrasshow.
Idag har jag en del att göra, först och främst ska jag och pappa åka till KTH och gå på deras öppet hus, sedan blir det plugg med sara på stadsbiblioteket och sedan måste jag även plugga ensam också. Jag har en del att läsa tills imorgon, men är nästan klar.
Pusspuss<3

Dagens planer
Städa buren              
Gå på KTH med pappa
Plugga med Sara
Sola

Nya gardiner

Har hunit sätta upp dom nya gardinerna nu också. Jag tycker att det blev jätte fint :)

From today

Här kommer det bilder på sakerna jag har köpt idag








Hemma från Ikea

Hemma från ikea. Snart lägger jag upp bilder på det jag har köpt. Men ska vila en stund nu för att jag är galet trött i benen.
Pusspuss<3

2010.03.20

Solen skiner idag, så underbart. Idag blir det Ikea med petra, jag vill ha nya garider, ljus, sovsett och blomma :) Hoppas på en runda i Skhlm också. Nu ska jag dricka mitt te och njuta av en fantastiskmorgon.
Pusspuss<3

Bio time tonight

Dagen har varit bra, jag började med att börja jobbet kl 9 och slutade lite innan fyra för att då var det fyra barn och fyra personal kvar på min avdelning, så jag fick gå lite tidigare. Kom hem och sedan dess har jag städat rummet och nu har jag precis duschat och fixat mig ordning. Snart ska vi äta middag och sedan ska jag röra mig till stan för att möta upp oscar vid kvart i åtta. Filmen börjar 9 men vi måste hämta biljetterna senast kl 8.

Dags att äta och sen åka
Hörs senare
Pusspuss<3

fredag kväll

Ikväll blir det bio med oscar, vi ska se Farsan. Den verkar grymt rolig så nu får vi hoppas på det.

teé time

Time for morning teé.

Dagens sammanfattning i korthet

Nu: dricka te
Efter: titta på tv
Sista: sova

Dagens +
: Super trevlig fika med Lena, sån underbar person
Dagens -: Tråkigt och grått väder, var är våren?

Pusspuss<3

2010.03.18

God morgon, skinner solen idag? nej.. Men det stod i tidningen att det skulle komma sol senare idag :D Det var som igår, solen kom på eftermiddagen igår och det var hur skönt som helst. Idag blir det jobb till fyra och sedan in till stan direkt för att träffa Lena över en fika, ska bli jätte trevligt.

Nu ska jag dricka te:)
Pusspuss<3

Onsdag kväll

Hemma från APT plus jobb hela dagen, så nu blir det mys resten av kvällen tills jag ska sova :) Ha en trevlig kväll gott folk :D
Pusspuss<3

Have a nice day


Nu drar jag till jobbet, Hörs ikväll
Pusspuss<3

2010.03.17

God morgon God morgon, ingen sol idag :( bara massa moln :( sitter här och dricker mitt morgon te, en vanlig rutin. Idag blir det jobb till kvart över fyra, men redan vid fyra så börjar apt-mötet och håller på tills klockan sju ikväll. Efter mötet blir det bara hem och ta det lugnt och vila upp mig för jag är så fruktansvärt trött och har börjat bli förkyld igen?!?! Jag tror seriöst sedan jag började jobba på dagis så har mitt imunförsvar mot förkylning försämrats rejält för att det känns som jag är förkyld hela tiden!

Dags att dricka upp teét och fixa sig iordning nu
Puspuss<3

2010.03.16

Undra om det är någon som undrar vart jag har tagit vägen? Det kan jag förklara för er. Jag har inte haft något att skriva. Igår efter jobbet åkte jag direkt till skolan och kom hem vid halv elva, då var jag super trött och orkade inte blogga. Imorse tog jag sovmorgon och hann inte blogga, så då när jag kom hem så har jag pluggat och tagit paus nu.

Resten av kvällen blir det tv och lite mer plugg.
Pusspuss<3

tv ikväll

Nu: Dating in he dark
Sen: Desperate Housewivies
Efter: Cougar town

2010.03.15

God morgon, jag ser sol :) hoppas den håller i sig hela dagen så att man får en liten fin bränna ;) idag blir det jobb som vanligt, mellan 9.30.16.00 och sedan skola. Vet inte om jag orkar gå till skolan, jag får se. Idag öppnar webb anmälan till hösten, jag ska söka :) jag ska söka en lång lista :)

nu ska jag dricka upp mitt te
Pusspuss<3

God natt

Nu ska jag lägga mig i sängen och somna framför tv
God natt
Pusspuss<3

söndag kväll

Sitter här med en kopp te, nu ska jag titta på tv och sedan ta en varm dusch.
Pusspuss<3

Madeleine Öhrming

Vad skulle jag göra utan dig?


På väg ner till botten igen..

Detta är nog droppen, jag känner att jag inte orkar mera. Trodde att jag skulle klara detta, jag kände mig motiverad från början och tyckte att det skulle bli kul. Men idag känner jag inte så, jag känner pressen hela tiden. Att jobba 75% och sedan plugga 75% är nog det jobbigaste. Jag känner att jag knappt inte längre har någon fritid, jag känner mig tråkig som måste sitta dag in och dag ut och plugga. Ibland svävar alla orden från böckerna i mitt huvud och jag har inte förstått någotting, lyckat eller? Nej för då måste jag läsa om allt igen och igen och igen.. Jag känner att det börjar bli som i trean igen när jag nådde den punkt där jag inte orkde mer, då jag fick ledig för att vila upp mig. Jag blev nästan utbränd på grund av allt plugg jag hade att göra. 

Efter studenten hade jag hela sommaren att vila, i mitten av oktober fick jag mitt jobb och i november började jag känna att det skulle vara kul att börja plugga igen, det liksom kliade i fingrarna på mig att få börja känna på studentlivet. I december skulle jag bestämma mig om jag ville vara kvar på jobbet och fortsätta eller om jag skulle börja plugga på heltid. Jag bestämmd mig för att söka några kvällskurser och ha kvar jobbet. När sista beskedet om antaningen kom så hade jag inte kommit in så då känndes det skönt att ha kvar jobbigt. Sedan kom den dagen då det var reserv upprop. Emma Johnsson hörde jag, dom ropade alltså upp mig och direkt svarade jag JA. Sedan den dagen var jag antagen på en kurs som jag sedan i höstas har velat läsa. Allt börjde bra, det var kul och jag lärde känna nya människor. Seminarium på måndagar och föreläsningar på torsdagar, det flöt på och var jätte kul. Tills för några veckor sedan då jag började känna mig stressad, huvudvärken som aldrig försvinner dök upp igen och känndes som att jag satt i en bur. Nu var det inte kul längre, jag som allt tyckt att det har varit kul sedan mitten på januari. När jag kommer hem från jobbet på dagarna är jag rätt trött och känner då att jag inte orkar plugga för att det är inget som fastnar ändå. Därför tar jag igen allt på helgerna, även om jag läser på vardagarna.. ska det vara så här? Ska man sluta jobba och fortsätta plugga? ska man jobba och sluta plugga? eller ska man försöka gå ner i halvtid på jobbet och plugga? Jag tror att jag måste börja fundera på detta, för just nu håller jag på att gå in i väggen igen. Bryter ihop på kvällarna för att jag inte orkar. Känner mig värdelös för att jag inte förstår allt i mina 7 böcker som jag måste läsa.

När det blir så här, så känner jag mig som en värdelös vän, jag känner att jag inte hinner träffa kompisarna. Undra vad dom tycker om mig? Hon som aldrig hinner träffa oss eller så..

Idag skiner solen och jag önskar att jag kan gå ut ett tag, orkar inte sitta inne. Men samtidigt behöver jag plugga. Fast inte så bra idag tror jag för att jag inte alls är pigg på att plugga just nu. Kanske hoppa plugga idag och ta igen det i veckan om jag mår bättre och är gladare då? Jo jag tror nog det, tror jag ska gå ut och förska njuta av solen. Göra en kopp te och sätta mig ute med en tidning i handen.

Anna Bergendahl

Vad tyckte ni om vinneren i melodifestivalen igår? Jag tycker att själva låten är mycket bra men jag tror inte den platsar i Eurovision songcontest. Hoppas att den gör det för att vi måste först kvala in som är den 27 maj och sedan är det stora finalen den 29 maj. Jag tycker att Eric Saade med Manboy eller Salem Al Fakir med Keep it waking skulle vinna, men det tycker tydligen inte resten av svenska folket.


2010.03.14

God morgon, sol idag också och det är helt underbart, det kan inte bli bättre. Igår var tjejerna här tills vid 1 och sen satte jag vid datorn ett tag och sen la jag mig i sängen och somnade nästan dirket :D Vaknade vid halv tio idag och var pigg som en solstråle. Idag ska jag försöka träffa petra lite, sola och plugga. Idag kommer oscar hem också :) Han åkte till göteborg igår för att se en hockeymatch och idag ska han se premiäaren av fotbollsallsvenskan.

Nu ska jag dricka upp mitt te och släpa in solen i mitt rum
Pusspuss<3

Schlagerkväll

Ikväll kommer tjejerna hit ett tag och vi ska titta på melodifestiveln tsm, så det blir en schlagerkväll tsm :) Så nu ska jag fräscha till mig lite och sedan göra lite snyggt här, sen blir det middag.
Ha en trevlig kväll alla
Pusspuss<3

underbart väder

Pluggat i några timmar och tagit en prommenad i solen, nu ska jag titta lite på tv
Pusspuss<3

2010.03.13

God morgon :) Fy fan vilken kväll det var igår, grymt kul. kom hem vid tre och då värkte fötterna rejält kan jag säga. Usch. Vi började i allafall på retro där vi förade lite och sedan begav vi oss till Flemmings och dansade järnet till E-type som var DJ. Blev käk på Max innan vi drog hem. Men hur kan jag vakna vid 10 idag?? Men pigg var jag i allafall så gick upp och gjorde en kopp te och nu sitter jag här och kurrerar min hals!

Dagen blir till att städa och plugga och vara ute i solen förstårs.
Pusspuss<3

2010.03.12

Nu rör jag mig till jobbet och slutar vid 13.30 idag och då beger jag mig in till stan för att träffa maddis över en fika :)
Pussppuss<3

2010.03.12

Nu rör jag mig till jobbet och slutar vid 13.30 idag och då beger jag mig in till stan för att träffa maddis över en fika :)
Pussppuss<3

Some things


Me


Åre 2010

Äntligen kommer ett litet kollage här med bilder ifrån åre

2010.03.11

God morgon God morgon, var är solen? Den har helt borta idag, vilket är mycket synd tycker jag :/ Hur som helst är jag grymt trött idag och ändå har jag sovit massor inatt. Blir jobb idag med mellan 9.00.16.00 och sedan ska jag in till stan för en fika med Lena. Var ett tag sedan vi sågs så det ska bli grymt kul och få träffa henne.

Btw, fick ett sms igår av maddis som hade köpt världens doft ljus, dom luktade jätte gott. Det var tydligen tropiska frukter som fanns på Ikea. Jag blev mycket avis, och behöver nya ljus kom jag på så jag tror det är dags att röra sig till ikea och titta efter nya :D
Dags att göra sig klart och så
Pusspuss<3

Plugg och ännu mer plugg


Nu har jag gett upp plugget för ikväll, det blev läsa i en av böckerna, läsa ett rättsfall och göra några uppgifter. Resten av kvällen ska jag spenadera framför tv hade jag tänk
Pusspuss<3

Evening

Nu har jag precis gjort mig iordning efter att ha tagit en varm dusch, jag frös grymt mycket efter jobbet så det fick bli en varm dusch. Snart är det middag och sedan blir det plugg. Kvällen kommer att avslutas med tv och en bra bok :) Ett perfekt avslut på kvällen tycker jag.
Pusspusss<3

Grattis på födelsedagen

Det är ingen vanlig dag, det är ingen vanlig dag för det är jossan födelsedag.
Hurra hurra hurra
Jossan fyller 18 idag :D Grattis vännen! :)

2010.01.10

Jag kan inte förstå hur det kan vara så här fint väder, helt otroligt. Jag bara älskar det. Att varje morgon vakna upp av att höra fåglarna sjunga och solen lyser in i sovrumms fönstret, detta är en helt underbar känsla att vakna till. ME LIKE IT! Idag blir det ännu en ute dag i detta väder, jag jobbar mellan 9.30.16.15. Sedan idag blir det gymmet också. Jo ni hörde rätt, ja ska gymma idag ;) Måste plugga massa idag också.

Gotland är bokat nu, vecka 29 är jag där med tjejerna. Längtar galet mycket!
Dags att göra lite mer te, jag älskar te!
Pusspuss<3

Trött

Haft en super bra dag. Började med jobb där vi firade att förskolan fyllde 29 år, så alla barnen var utklädda, det var disko och rulltårtsätande :D Även en kollega fyllde år, så sen firade vi personalen henne. Efter jobbet bar det in till stan för att träffa O. Vi tog en prommenad och sedan blev det middag på mitt favvo ställe Mongoulien bar på vasagatan :D
Var hemma vid kvar 20.15-20.30 och klockan 9 blev det DH. Nu är det slut och jag ska stäng av datorn och titta på tv och mysa lite med fluff och sedan sova.
Natti Natti
Pusspuss<3

2010.03.09

God morgon, Vaknar på ett strålande humör, kanske beror på vädret :) I bakgrunden dunkas just nu massa gamla melodifestivalslåtar. Snart ska jag göra mig klar för att röra mig mot jobbet. Idag blir jobb mellan 9.30-16 och sedan ska jag in till stan och träffa mr O. Hoppas det fortfarande är fint väder då så att vi kan ta en prommenad i solen :)

Längtar tills på fredag då jag ska träffa världen bästa vän, Maddis<3 Saknat henne grymt mycket och få prata med av mig för att vi har inte setts på typ 1 månad?!?!? Men på fredag :)
Idag fyller jobber 29 år :D Barnen ska få klä ut sig och ha disko :D Plus min kollega som fyller 64 idag :) Grattis:)
Pusspuss<3


Tv

Ikväll är det DH och Cougar Town på 5:an. Jag kommer alltså sitta fast vid tvn då :)

Home

Nu har jag hunnit äta lite sedan jag kom hem från skolan. Jobbet gick bra idag och på su gick det också bra. Dock så är jag grymt trött och har jätte ont i huvudet, men får hoppas på att det går över till imorgon.
Imorgon fyller förskolan år och då är det lite kalas, barnen ska få klä ut sig :) Ska bli kul att se :)

Nu ska jag ta bort sminket och krypa ner i min säng.
Natti natti
Pusspuss<3

8 mars

God morgon, sovit gott? Det har i allafall jag gjort så skönt att sova i sin egna säng. Idag blir det jobb mellan 9.30-16 och sen drar jag till SU för en lektion mellan 18-22. Solen skiner idag och det är helt underbart :D
Pusspuss<3


Back to town

Jag är hemma från åre. Back to Stockholm
Skriver mer senare
Pusspuss<3

2010.03.02

God kväll, hoppas ni har det bra hemma i Sthlm. Jag har det mycket bra här uppe i Åre. Det är kanon väder och idag var det lite blåsigare, så halva Åre systemet var stängt på grund av hård vind. Vi har åkt skidor hela dagen och ikväll ska vi åka pulka :D hittade en super bra backe idag så dit ska vi dra oss efter maten och latja lite :D

Imorgon väntas, skidåkning, Åre chokladfabrik och kvälls åkning.

Pusspuss<3



ÅRE

Här kommer lite uppdate från åre från söndag och måndag:

Söndag

Idag har det blivit en 8 timmars bilresa, från sthlm till Åre. Nu är vi äntligen framme, eller varit det i några timmar nu. Vi har en super mysig stuga med bastu :D Me like it. Imorgon blir det första dagen med skidåkning och jag hoppas verkligen att det är bra väder, för annars är det inte så kul.

Måndag

Blev skidåkning hela dagen, helt fantastiskt väder. Sedan bar det ner till åre by för att inhandla mat och lite annat smått och gått. Backarna är super fina och det är mycket snö, alltså helt perfekt. Vi hade tänkt åka pulka på kvällen, men blev aldrig så, vi tar det på tisdag istället. Somnade till en film istället, som hette Prinsessan. En svensk drama film, mycket bra tycker jag.

Pusspuss<3


RSS 2.0