Barn är så fantastiska

Det är lite lustigt, nu ett antal gånger när jag och petra är ute och går så kommer vi in på familj och barn. Vi har diskuterat hur mycket vi älskar barn. Barn är nog den mest fantastiska varelsen på jorden. Genom att bara sitta och lyssna på vad som pratar så kan man inte låta bli att skratta. För några år sen tyckte man att det var på tok för tidigt att skaffa barn, även om det var många som gjorde det. Men nu några år senare så är det inte alls så.
Idag har en kompis, veronica heter hon och är 21 år och idag har hon en son som är 11 veckor. Hon är världens lyckligaste och det förstår jag.
Som på jobbet, på småbarnsavdelningen har vi en tjej som är 1 år och 1 månd och hon kan inte gå. Man bär runt på henne, och håller i henne när hon vill gå med stöd. Hon skrattar och är glad hela tiden. Man blir så kär, t.o.m att man själv vill ha en sådan liten. Det sista vi insåg var att det förvånar oss inte alls om vi om några år, går tillsammans med vattnet med varsin barnvagn och en take away latte tillsammans. Vi vet att vi kommer bli stora kaffelatte mammor. Thihi och det tror jag, vi kommer garanterat umgås många år, för vi har en så bra och underbar vänskap.
Vi slog vad om att om några år, så kommer vi att vara i den där situationen som veronica är idag, så nu får vi se om vi har rätt! :)

Kommentarer
Postat av: Maddis egen hög person

Akta så du inte skrämmer oscar med barn frågan haaha ;)

2010-05-12 @ 03:05:33
Postat av: Emmma

hahha, han behöver inte vara orolig :P några år är ju inte direkt i morgon :P haha

men det var lite mer skämto sidor från oss också :P

2010-05-12 @ 07:54:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0